3-3,5 éves, közösségbe járó gyermeketeknek milyen immunerősítőt adtok? Van aki esetleg Immunotrofina szirupot ad? Milyen, bevált?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 09:16
1/11 anonim válasza:
én azt adom a 3,5éves fiamnak,és eddig nagyon bevált.Előtte rengeteget próbáltunk,semmi nem használt.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a kéz :-).
Minden nap adod vagy csak kúraszerűen?
2013. dec. 2. 08:17
3/11 anonim válasza:
minden nap,már a 2.üveggel kapja!2 hónapja nem volt beteg!Előtte hetente... mondjuk még mellé kap ilyen szintén immunerősitő lekvárt,manó manna elixir a neve,1 hónapra elegendő,5500 ft.Nem olcsó,főleg a 2 együtt,de nekem bőven megéri hogy nem beteg 2 hetente....
4/11 anonim válasza:
Mi is az Immunotrofinát adjuk az ovis kislányomnak, 1x volt beteg a múlt évben, de az is enyhe lefolyású volt...nekünk nagyon bevált..
5/11 Sviri válasza:
Nekünk nagyon bevált az IMMUNOTROFINA, tavaly ismertem meg, egy ismerős anyuka ajánlotta bölcsis beteges kisfiamnak (már veszélyben volt a munkahelyem). Azóta szeptembertől Március- Áprilisig folyamatosan szedjük és a legtöbb bajunk annyi volt, hogy folyt az orrunk. Ilyenkor megkétszerezem az adagot pár napra. Nincs láz köhögés, nem hiányzunk. Szóval nekünk nagyon jól működik!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is, ment a kezecske :-)
2013. dec. 7. 14:26
7/11 Miczike válasza:
Nekünk még a doktornénink ajánlotta az ovi kezdés előtt.Tavaly az influenzát utolsóként kaptuk el, de sokkal hamarabb túl estünk rajta, mint amikor nem szedtük az Immunot.Tudjátok, hogy antibiotikummal együtt is be lehet venni?
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :-).
Én nem tudtam. Úgy látom, mindenki foyamatosan adja, akkor én is adom neki márciusig, múlt hét szombat óta adom csak. Nekünk a drnő nem mondta, hogy szedjen vitamint, de 2 oldali középfülgyulladása és mandulagyulladása volt, ezért inkább adom neki.
2013. dec. 8. 07:27
9/11 Miczike válasza:
Nekünk a doktornéni úgy magyarázta el,hogy az immuno az immun erősítő készítmény és abban fog segíteni,hogy erősödjön az immunrendszer és kevesebbszer legyünk betegek és nem multivitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!