A kínaiban volt e már olyan termék amit a gyereknek vettél és bevált?
Bodykat,téli bélelt nadrágot,őszi kabátot,zoknikat és harisnyát is vettem már,sőt még pulóvert és mellényt is.
Cipőt nem szoktam ott venni,de ha lepontoznak is,akkor is úgy gondolom,hogy ott is lehet értelmes dolgot venni,nem csak egy Brendonban.
Harisnya, ott a legolcsóbb:)
Overál. Szét szakad első használat után a lába között, de miután megvarrom, jó, s két telet is kiszolgál, mert az ujját, nadrág alját vissza lehet hajtani. Nagyon meleg, vízhatlan, s a legolcsóbb ott.
A plédek is jók, Sapkák, Zoknik. Ott veszek mindig ünneplős lakk cipőt a lányomnak, olcsó, s úgy is csak 1 alkalomra kell.
Cipőn és zoknin kívül igazából mindenből találtam egész jókat.
(cipőből csak normálisat veszek,erre a deichman tökéletes,zokniból pedig kutakodok,valahogy mind szoritja a kis lábaszárát,igy azt nehezen kapok pamutot)
A bélelt ruhákkal elégedett vagyok.
Amúgy az Auchanban is javarészt kínai holmik vannak, az Aldis vízálló bakancsra is az van írva, hogy Kínából származik.
Viszont a kínai boltok árai manapság más a c&a és h&m áraival vetekednek (a nálunk lévő boltokra legalább is ez a jellemző. Hosszú ujjú felső 1600, polár pulcsi 3400, télikabát 5500, overall 7990). Ennyiért viszont nem veszek kínait.
Bélelt vízálló gatyát vettem a kínaiba, amit még az overáll előtt hordhat.
Egyébként tényleg meglepő, de én már találkoztam a kínaiba pontosan azzal a felsővel, amit a H&M-be is árulnak, csak a H&M cimke hiányzott belőle. Az árát nem is néztem, de nem hiszem hogy sokkal olcsóbb.
Meg ugyanazt a bakancsot is láttam árulni, amit a CCC cipőboltban árulnak, az is mind kínai. Amúgy már minden kínai, úgyhogy nincs min csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!