Nyolcadikos kamaszok! Mit kertetek ballagasra?
Ha telefont kertetek,akkor milyet?
:)
anyuék már kérdezgetik.
Eldöntöttem, hogy hasznosat fogok. Fogszabályzót, éjszakit( csak az kell, kicsit áll előre). Felét állom én, a másik felét pedig ők. Meg ha lyukas fogam van, és be kell tömetni, akkor fogtömést.
Fogakat kérek, magyarán.:D
Szerintem ez jobb, mint pl.egy arany nyaklánc. Azt bármikor kilopják a nyakadból( Magyarországon meg főleg). Ennek van eredménye is, a fogszabinak.
Keresztapumtól pedig egy ice watch órát.
Én laptopot kapok, de azért, mert a gépünk elég szutyok már, és a szakközépben ahova megyek elég sok az infós óra, amire gyakorolni kell.
A nagymamámtól pedig egy babzsákfotelt.
Van egy kedvenc márkám.Szerintem annak a boltjából göncöket,mert elég drága és leértékelés lesz akkor.Imádok öltözködni!:3
Am telefonom van egy osregi,de működik szóval az nem kell.Gépemet összeraktam abból,amit megkerestem magamnak.:) (rokonnak van földje,ott dolgoztam) :D szóval:Ruhát!:D
A kb. 6-7 éve összespórolt pénzemet a ballagási pénzzel (ha kapok) kipótolva egy okos telefont szereznék venni, ( azon belül is iPhone 5-öt) mert a mostaninak igencsak rossz az akkumulátora:( (5 éves, gombos Sony Ericson)
De ha erre nem kerül sor akkor természetesen rengeteg könyvet:D, netán ruhát vagy elrakom későbbre.
14/L
Telefont szeretnék a szüleimtől (Samsung Galaxy S4 mini), mamáéktól pénzt, a vendégektől nem tudom mit kapok. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!