Baj van velem? ( bővebben lent )
nekem még nem nő a mellem és nagyon elvagyok keseredve , mert az osztályba már mindenkinek hatalmas csak nekem nem. De már
tiszta pattanásos vagyok , szőrösödök is stb.
12 L
te későbben érsz.:)
nálunk van olyan akinek még szőre sincs.semmi totál deszka.mint ha 10 éves lenne csak kb 170cm.és mi 7.-esek vagyunk!!
nem vagy még lemaradva.lehet,hogy 1 év mulva neked lesz a legnagyobbb melled az osztályban:Damugy addig valszeg megjönni sem fog.de addig örülj míg nincs meg.:)
13/L
Nyugi!
Egyszer mindennek eljön az ideje!
neked ennek késöbb fog.
Csak hogy tudd nem ajánlom a kitöméses modszert mert ha egyszer lebuksz...
Meg eleve se jó.
Én 12 éves vagyok és nekem hatalmasak a melleim szóval nem tudom milyen érzés lehet.
DÍe biztos kisebségi érzésed van.
Fel a fejjel!Biztos hogy már 14 évesen lesz!
Elöző vok(12 éves lány) még hozzá teszem hogy a mi osztályunkba van olyan lány aki idősebb nálam és szöre nincs 149 cm és melle nulla:D
Meg még jó pár lány van akinek nincs.
Ennyi idősen nekem sem volt, és nem is néztek rám úgy az osztálytársaim, bezzeg pár csajnak volt mindene, ők voltak a sztárok.
Na most az a helyzet, h azok a csajok elhízott tehenek, én pedig 29 évesen, egy gyerek után is vékony, sportos, formás csaj vagyok.
Ma már engem néznek a pasik, nem azokat a csajokat:D
Ami késik nem múlik.(:
Ne aggódj.
Nem kell ez miatt aggódni. A fiúk nagy többsége nem a nagy görögdinnye melleket szereti. ;) Majd az idő segít rajtad.
16/F
Nekem valamikor 14 éves koromban kezdett olyan látható mellem lenni, de én úgy veszem észre hogy folyamatosan nő (biztos hízok) Megjönni meg 15 évesen jött meg.
Ja, és 12 évesen már én is "szőrösödtem", még ha nem is olyan intenzíven.
Ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!