Hogy segítsek a 10 éves lányomnak feldolgozni a gyászt?
Először is fogadd őszinte részvétem ismeretlenül is!
A kislányod esetében pedig lehet, hogy okos dolog lenne külső segítséget kérni, pszichológussal egyeztetni (első körben akár a lányod nélkül). Mindenképp fel kell karolni és segíteni neki, a későbbiekre nézve sokkal károsabb, ha őrlődik magában szegény.
Sok erőt és kitartást nektek!
Őszinte részvétem! :(
Szerintem is egy pszichológussal kellene beszélned és időpontot kérned. Ha nem tudja rendesen feldolgozni, a későbbiekben tényleg elég nagy gondot okozhat majd.
Tudom szörnyű és részben hazugság ezt igy mondani de : a tesó már az angyalokkal van . Ez az ő döntése volt .(ne ítélkezzünk a döntése felett, ő már boldog ott ahol van) . Nem azért mert nem szeret téged hanem mert ő is egy angyal , fölvágyott a többiekhez . Annyira szeret h még a problémáival sem akart nyomasztani . Föntről vigyáz ránk és azt szeretné h boldogok legyünk , mert ő boldog .
De az is sokat segít ha kijártok a sirhoz h tudja, h oda bármikor kimehet a testvéréhez
A legfontosabb végsősoron az idő, ez az egyetlen ami igazán tud segíteni , hagy neki idôt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!