Mit csináljak? A lányomnak 12 évesen komoly kapcsolta van egy fiúval.
Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni.2015. máj. 20. 10:55
1/29 anonim válasza:
Ő mondta el neked? mit értesz komoly alatt?
2/29 anonim válasza:
Mit takar a komoly kapcsolat? Régóta együtt vannak? vagy több van köztünk mint csók?
3/29 anonim válasza:
Komoly kapcsolata 12 évesen? És ez miben merül ki?
Lehet, hogy begyöpösödött vagyok, de szeretném azt hinni, hogy nem olyan komoly egy 12 évesnél egy kapcsolat, mint egy felnőttnél 😩. Múltkor mesélték, hogy egy ismerős 11 éves fia szakított 2 év után.
4/29 anonim válasza:
Mit jelent hogy komoly? 12 eves szemmel komoly vagy felnott szemmel?
5/29 anonim válasza:
Nem is kell elfogadnod. De komoly gond van a kapcsolatotokban. BEszélgessetek, ha kell, külső segítséggel együtt! 12 évesen az ilyesmit nem utólag kéne megtudnod. Egyáltalán, mikor van ideje a 12 évesednek a komoly kapcsolatra, és te hogyhogy nem tudod, hol és kivel jár? EZeket a kérdéseket tedd fel magadnak őszintén, mert egy ilyen esemény nem a gyerek hibája! Szülői mulasztás van a háttérben!
6/29 A kérdező kommentje:
Több van köztük. A barátnője mondta el nekem, ő nem akar erről beszélni.
2015. máj. 20. 11:08
7/29 anonim válasza:
mennyi idős a fiú? az se mellékes
9/29 A kérdező kommentje:
14 éves a fiú. Nem tudom mit nem lehet rajta érteni. Lefeküdtek egymással. Így jobb?
2015. máj. 20. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!