Mit csináljak? A lányomnak 12 évesen komoly kapcsolta van egy fiúval.
Drágám, ha ennyit értél egy a gyerekednél 12 év alatt, akkor téged baromira nem érdekel, hogy lefekszik-e ennyi idősen valakivel...
Egy szavadat sem hiszem el.
Mitől lenne rendőrségi ügy?
Egy 12 évesnek lehet szexuális kapcsolata a törvény szerint 12-17 év közöttiekkel.
Ez nem komoly kapcsolat, csak összedugták, amijük van. A lányodnak valószínűleg halvány gőze sincs róla, mit művelt!
Ez nagyon komoly gyermeknevelési és felügyeleti probléma, a TE részedről. Személy szerint kizártnak tartom, hogy ilyen helyzetbe kerüljünk, mert ennél azért többet beszélgetek a gyerekeimmel, arról nem beszélve, hogy tudom, mikor-hol és kivel vannak. Esélye sem lenne ekkora fatális hülyeséget csinálni, de tegyük fel:
Összehívnám a srácot, annak a szüleit és mi is összejönnénk, és megbeszélnénk együtt, hogy ennek folytatásáról szó sem lehet. Egy 12 éves GYEREK, az GYEREK én pedig a szülője vagyok. Az sem érdekel, ha bezárom az ajtót, és nem engedem ki, de senki nem várhatja el, hogy megértő legyek és mosolygós, amikor aktív szexuális életet akar élni a GYEREKem! Ha majd elég idős lesz hozzá, akkor felfogja, miért nem akartam ennyi ésszel engedni ezt neki. Addig meg lehet kiabálni részéről, nem érdekelne. N31
Mégis milyen anyuka vagy Te?! Szánalmas vagy, mint a lányod...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!