Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? A lányomnak 12...

Mit csináljak? A lányomnak 12 évesen komoly kapcsolta van egy fiúval.

Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni.
2015. máj. 20. 10:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Namost ez innentol kezdve nem elfogadas kerdese hanem rendorsegi ugy.
2015. máj. 20. 11:19
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
most jut eszembe azt tudni,hogy védekezés volt-e?
2015. máj. 20. 11:20
 13/29 anonim válasza:
54%
Igazából ha védekeztek,akkor nincs akkora baj.Kicsit korábban kezdte el,mint kéne,de ezen már nem lehet változtatni.Semmiképpen ne szidd meg,próbálj vele kicsit közelebbi kapcsolatba kerülni,és beszélgess el vele.
2015. máj. 20. 11:51
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem először beszélgess el vele, hogy valójában mi van, mi volt. Mikor én annó összevesztem a legjobb barátnőmmel, akkor átjött a szüleimhez egy csomó hazugsággal, hogy car helyzetbe hozzon. Először is a végére járnék a dolgoknak, aztán ha igaz akkor arról is elbeszélgetnék vele.
2015. máj. 20. 12:00
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Ja és ha nem akar erről beszélni, akkor ne erről kezd el beszélni csak beszélgess vele, milyen kapcsolatotok van?
2015. máj. 20. 12:02
 16/29 anonim ***** válasza:
25%

Drágám, ha ennyit értél egy a gyerekednél 12 év alatt, akkor téged baromira nem érdekel, hogy lefekszik-e ennyi idősen valakivel...

Egy szavadat sem hiszem el.

2015. máj. 20. 12:45
 17/29 anonim ***** válasza:
55%

Mitől lenne rendőrségi ügy?

Egy 12 évesnek lehet szexuális kapcsolata a törvény szerint 12-17 év közöttiekkel.

2015. máj. 20. 15:20
 18/29 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem komoly kapcsolat, csak összedugták, amijük van. A lányodnak valószínűleg halvány gőze sincs róla, mit művelt!

Ez nagyon komoly gyermeknevelési és felügyeleti probléma, a TE részedről. Személy szerint kizártnak tartom, hogy ilyen helyzetbe kerüljünk, mert ennél azért többet beszélgetek a gyerekeimmel, arról nem beszélve, hogy tudom, mikor-hol és kivel vannak. Esélye sem lenne ekkora fatális hülyeséget csinálni, de tegyük fel:

Összehívnám a srácot, annak a szüleit és mi is összejönnénk, és megbeszélnénk együtt, hogy ennek folytatásáról szó sem lehet. Egy 12 éves GYEREK, az GYEREK én pedig a szülője vagyok. Az sem érdekel, ha bezárom az ajtót, és nem engedem ki, de senki nem várhatja el, hogy megértő legyek és mosolygós, amikor aktív szexuális életet akar élni a GYEREKem! Ha majd elég idős lesz hozzá, akkor felfogja, miért nem akartam ennyi ésszel engedni ezt neki. Addig meg lehet kiabálni részéről, nem érdekelne. N31

2015. máj. 20. 15:46
 19/29 anonim ***** válasza:
45%
utolso, teljesen igazad van, anyuka lehuzhatja magat a vecen, mert megbukott mint szulo.
2015. máj. 20. 16:14
 20/29 anonim ***** válasza:
39%

Mégis milyen anyuka vagy Te?! Szánalmas vagy, mint a lányod...

18L

2015. máj. 20. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!