Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? A lányomnak 12...

Mit csináljak? A lányomnak 12 évesen komoly kapcsolta van egy fiúval.

Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni.
2015. máj. 20. 10:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan azt hiszik itt egyesek, hogy 12 évesen nem szexelnek a gyerekek? Hát ki kell ábrándítanom ezeket az embereket, hogy de. Ez a mai világ. Mellesleg valóban egy 12 éves és egy 14 éves szexuális együttléte nem bűncselekmény, kivéve ha erőszak történt. Azt viszont ilyen korban, mivel mindketten kicsik, nehéz bizonyítani. Rendőrségi ügyet tehát nem nagyon lehet ebből csinálni. Az más kérdés, hogy k-rvára a nevelésen múlik az egész. Tehát a szülők ezt csúnyán elbaßtäk ilyen szempontból. A lány majd később tinirib×nc lesz, és minden diszkóban megd×gatja magát, mehet majd hetente nőgyógyászhoz. Ez sajnos nem kitaláció, vannak ilyenek. Bravó, bravó, taps, taps.

Mellesleg lehet lepontozni, de ez hatalmas szégyen mindkét fél részéről.

2015. máj. 20. 23:27
 22/29 anonim ***** válasza:
76%
Tevedni meltoztatol a 12 evesek nem szexelnek. Aki igen azzal komoly problemak vannak.
2015. máj. 21. 06:57
 23/29 anonim ***** válasza:
90%
nem teljesen értek egyet 21-essel,de abban igen,hogy ha így folytatja mi lesz belőle. a kérdezőnek még most kell eljárnia szigorúan,és meg kell ezt beszélnie a lányával,mert ha ráhagyja,később nehogy az legyen,hogy fűvel-fával
2015. máj. 21. 12:53
 24/29 anonim ***** válasza:
66%
21-es: de, vannak ilyenek, akik 12 évesen szexszelnek, hogyne lennének. Ez nem a mai világ, régen is voltak ilyenek. Csakhogy ezek általában primitív szülők szerencsétlen sorsú gyerekei, akikre senki nem figyel, nem vigyáz. Normális család gyermeke nem dugatja meg magát 12 évesen. Ezek a tények.
2015. máj. 21. 12:57
 25/29 anonim ***** válasza:
39%
szerintem ez modern szokás. régen ilyesmi nem volt,legalábbis szerintem. mamámék korába a legtöbben házasság előtt nem nagyon csinálták,bár igaz fiatalon házasodtak. de hát akkor még annyira tisztelték a szüleiket is,hogy csókolommal köszöntek. meg hát mentek ki hajnalba kapálni,segíteni,vagy vigyáztak a kisebbekre,nem értek rá ilyenekkel úgy foglalkozni
2015. máj. 21. 13:01
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagymamiék nem voltak mindig őszinték. Nem szoktak ilyesmiről mesélni. Több bálában hempergés volt ott, mint gondolnánk, csak ilyesmiről nem illett beszélni.
2015. máj. 21. 13:05
 27/29 anonim ***** válasza:
90%
ehh :D na jó az igaz,nem tudhatom nem-e így volt,bár az én mamám olyan rettenetesen régimódi és konzervatív róla nehéz elképzelni :-) mindegy azért szomorú,hogy ilyenek vannak :-( nekem is lányom van,igaz még nagyon pici,de azért rossz ilyet olvasni,hogy már 12 évesen csinálják. szerintem én egyszerre kapnék szívrohamot,gutaütést és agyvérzést
2015. máj. 21. 14:35
 28/29 anonim ***** válasza:

én is ismerek olyan 12-13 évest aki már kipróbálta a káma szutra össze pózát..

szerintem is neveltetésen múlik. ráadásul ha ilyenre fény derül én nem hagynám annyiba, mennék elé a sulihoz, nem engedném délután csavagorni, amíg nem bízhatsz meg benne

de igen el kell ismerni hogy hibáztál. én is voltam annyi idős, nem voltam csúnya, ha akartam volna csinálhattam volna én is olyat.. ennek ellenére az első csókomkor 16 voltam, első szexkor 18..másik fiúval de az mindegy.

akit nevelnek nem csak hagynak nőni mint a gomba az nem csinál ilyet szerintem

2015. máj. 28. 12:14
 29/29 anonim válasza:
0%
Nem nagy cucc én nekem is volt 12évesen és le is fekudtem azzal a fiuval. Na ês
2016. jan. 15. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!