Egyszerűen elvenném és nem szólnék neki,majd várnám a reakciót!
2015. dec. 9. 15:52
4/29 anonim válasza:
En elmondanam, h megtalaltam. Ezzel inditanek egy beszelgetest. Nem veletlenul hasznaltam ezt a szot. Nevtiltassal, szuloi szigorral allj ele. Mondd el, h te mit gondolsz, de had szolaljon meg o is. Dialogus legyen, ne "osztas". Oriasi hibacszerintem hallgatni
2015. dec. 9. 15:58
5/29 anonim válasza:
Mi volt a szülőkkel a Gyakori előtt..? Meg úgy általában az emberekkel, hogyan döntötték el, hogy mit vegyenek fel, hogy viselkedjenek, mit ajándékozzanak, szexeljenek-e, hol aludjanak együtt, hogyan kérjenek a szüleiktől telefont, hogy neveljenek gyereket.. micsoda sivár életük lehetett, rossz belegondolni. 🤔
2015. dec. 9. 15:58
6/29 anonim válasza:
Én elvenném,és megkérdezném tőle,hogy került hozzá?
2015. dec. 9. 15:59
7/29 anonim válasza:
#5: És mi volt a tinikkel a Gyakori előtt? :)
2015. dec. 9. 16:02
8/29 anonim válasza:
az a legmegfelelőbb a lányodnak, ha ezt NEM hagyod figyelmen kívül, de ennél az még fontosabb hogy nehogy leszidd durván... mert utána elszomorodik és ugyanúgy fogja csinálni, csak nem viszi haza, ennyi az egész. szóval úgy nyiss neki, hogy Halihó kislányom megtaláltam ezt meg azt nem örülök neki, de mivel még nem volt belőle probléma ezért nem szidlak le, viszont a mértéktartásra figyeljen. persze ne biztasd hogy ez jó, csak éreztesd h mellette vagy. ha csúnya szavakat használsz azután ne csodálkozz ha valami ütősebbet találsz nála...
(17 éves lány aki szintén ugyanezt csinálta 14 évesen csak ő nála ezeket a dolgokat nem megfelelően kezelték a szülők... és sajnos most már durvább dolgokat csinál, de az esze megmaradt, szóval a világ semmiképpen sem ezek a dolgok miatt fog összedőlni)
2015. dec. 9. 16:03
9/29 anonim válasza:
2. Szerinted realis, h egy 14 eves cigut, meg csokilikort ajandekozzon bkinek? Ezeket eleve neg se veheti, mert neki nem adnak a boltban!
2015. dec. 9. 16:03
10/29 anonim válasza:
Miért ne vehetne szüleinek, vagy másrokonnak, pl karácsonyra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!