Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek szóljak a lányomna...

Szerintetek szóljak a lányomnak, hogy tudok róla?

Figyelt kérdés
Találtam a szobájában 1l csokilikőrt, és mellette egy doboz Djarum vaníliás cigarettát. Mit csináljak? A lányom 14 éves. Ti mit tennétek?
2015. dec. 9. 15:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
22%
Ha olyan helyen találtad, ahol neked nem illik kutatni, akkor nem szólnék neki semmit. Ha viszont nem, akkor kb. azt, hogy "nem baj ha a csokilikőrt lassan elkortyolod, de a cigit azt inkább ajándékozd el".
2015. dec. 9. 16:13
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Megkérdezném, hogy mi a terv vele.
2015. dec. 9. 16:14
 13/29 anonim ***** válasza:
44%
Kérdés, hogy bontatlan-e mindkettő, vagy nem, mert ha nem, akkor tuti szólnék.
2015. dec. 9. 16:14
 14/29 anonim ***** válasza:
17%
Kiváncsi vagyok melyik az a 14 éves, akinek van pénze 2000 forintos cigire.
2015. dec. 9. 16:46
 15/29 anonim ***** válasza:
33%

"Miért ne vehetne szüleinek, vagy másrokonnak, pl karácsonyra."

Ezt a 10. írta.

Nos azért,mert TILOS kiadni 18 év alattinak?

Mellesleg nem értem,én vagyok túl öreg vagy sokat néztem a Taken filmeket,de mi abban a gond,hogy egy SZÜLŐ ellenőrzi a FIATALKORÚ GYERMEKE életét?

Vagy ti örülnétek,ha a zsaruk hívnának,hogy a gyereketeket elfogták droggal? Vagy,ha a lányotok elétek állna,hogy terhes egy 47 éves Jamal nevű nigériai fazontól? Esetleg a suliból hívna az igazgató,hogy a gyerek vagdossa magát?

2015. dec. 9. 16:53
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó: filmnézés és kutakodás helyet célravezetőbb beszélgetni a gyerekkel, meg nevelni. Akkor nem érnek ilyen meglepetések.
2015. dec. 9. 17:18
 17/29 anonim ***** válasza:
44%
Nem kell aggódni, biztos van annyi esze hogy másokkal is megossza a likőrt így nem lehet belöle baja. Az ellenőrzés marhaság és bunkóság. Normális szülőnek ilyen eszébe se jutna.
2015. dec. 9. 17:54
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

"Miért ne vehetne szüleinek, vagy másrokonnak, pl karácsonyra."

Pl, mert 14 évesen sehol nem vehetne legálisan sem alkoholt, sem cigarettát!

2015. dec. 9. 17:56
 19/29 anonim ***** válasza:
66%
Hú, de rég szívtam már Djarumot! Köszi a kérdést, legközelebb veszek egy dobozzal.
2015. dec. 9. 18:25
 20/29 anonim ***** válasza:
60%

Na, én azt olvastam, hogy 11 csokilikőrt. :)

Hol találtad?

Mert ha bementél és a polcon volt, akkor OK, h rákérdezel, de ha el volt dugva, akkor ugye a kérdés az, h mit kutakodsz a lányod szobájában?...

2015. dec. 9. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!