Szerintetek szóljak a lányomnak, hogy tudok róla?
14 évesnek természetes az alkohol? Te ugye trollkodsz itt.
Kétlem, hogy ajándékba vette, cigit senki nem vesz ajándékba. Hol szerezte be ezeket 14 éves gyerekként?
Mindenképpen meg kell vele ezt beszélni.
Hmm.. buli lesz?
Én beszélnék vele. Elmondanám melyikről mi a véleményem, mennyi az annyi egy alkoholos italból. (fiamék osztályában három kislány fogott rókát a kiránduláson az üvegből kortyolgatott likőrtől)
Ha csak a kíváncsiság az ok, akkor kettesben kipróbálnám vele a "bűnjeleket"
Ha a baráti körnek szánta, azt tanácsolnám, ne ő legyen a bűnbak, aki ilyet visz, mert a kíváncsi társak majd szépen kimossák magukat, és ő maradhat a pácban.
Nem rémüldöznék, minden gyerek kíváncsi az ilyen felnőtt dolgokra. Mi ugyan nem dohányzunk, de ha nagy néha koccintottunk valamivel,a fiaink kb.ötödikes koruktól egy kóstolót a miénkből kaphattak, ha kértek, hogy tudják, milyen az illata, íze. Szerintem ez csökkenti a varázsát, míg ha szigorúan tiltanám, máshol és nagyobb mennyiséggel próbálkozna először.
Kérdés, hogy mégis miért kutakodsz a szobájában...
Amúgy a "háthhogy vezs 14 évesen alkohlt" témán pörgő ostobáknak üzenem: képzeljétek, elég könnyen lehet venni 18 év alatt lakoholt, csak a ti pici agyatok azt nem tudja elképzelni, hányféleképpen meg lehet ezt oldani. Pl. megveszi nagykorú ismerős. Vagy kínai kisboltban veszed, ott pont elszarják. És még sorolhatnám.
Most mint 16 éves fogok nyilatkozni.
-Először is. Jól teszel ha kissé a körmére nézel a lányodnak. Mármint nem tudom ki az az ldióta aki úgy gondolja , hogy a szülőnek semmi köze a gyerek "magánéletéhez". Fogadni mernék rá , hogy pár kérdéssel arrébb ezek szidják mai neveletlen fiatalokat. KI? Nevelje meg őket ha nem a szülő.
-Más dolog , hogy azt akarod , hogy a lányod ebben a közegben töltse a kamaszkorát? Aztán ilyen felnőtté váljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!