Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek szóljak a lányomna...

Szerintetek szóljak a lányomnak, hogy tudok róla?

Figyelt kérdés
Találtam a szobájában 1l csokilikőrt, és mellette egy doboz Djarum vaníliás cigarettát. Mit csináljak? A lányom 14 éves. Ti mit tennétek?
2015. dec. 9. 15:46
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
3%
Leülnék vele meginni egyet a helyedben. :D Ha issza, akkor elég érett hozzá. A cigiért viszont törd el a kezét... Vagy vegyél neki e-cigit az vízgőzös. Amúgy én 15 vagyok, és én is szoktam inni + az osztályomban egy csomóan. Ma ez a normális :)
2015. dec. 9. 18:53
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem üljél le vele azért 14 évesen egyikhez sem juthatna hozzá,mindenképp beszélj vele.
2015. dec. 9. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:
65%
15 éves: nem nem normális se a cigi sem az alkohol 14-15 évesen.
2015. dec. 9. 19:09
 24/29 anonim ***** válasza:
20%
A cigi minden korban hülyeség, az alkohol természetes ennyi idősen. Esetleg megkérdezhetnéd hogy mi a fenének vitte haza.
2015. dec. 9. 20:51
 25/29 anonim ***** válasza:

14 évesnek természetes az alkohol? Te ugye trollkodsz itt.

Kétlem, hogy ajándékba vette, cigit senki nem vesz ajándékba. Hol szerezte be ezeket 14 éves gyerekként?

Mindenképpen meg kell vele ezt beszélni.

2015. dec. 9. 21:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Hmm.. buli lesz?

Én beszélnék vele. Elmondanám melyikről mi a véleményem, mennyi az annyi egy alkoholos italból. (fiamék osztályában három kislány fogott rókát a kiránduláson az üvegből kortyolgatott likőrtől)

Ha csak a kíváncsiság az ok, akkor kettesben kipróbálnám vele a "bűnjeleket"

Ha a baráti körnek szánta, azt tanácsolnám, ne ő legyen a bűnbak, aki ilyet visz, mert a kíváncsi társak majd szépen kimossák magukat, és ő maradhat a pácban.

Nem rémüldöznék, minden gyerek kíváncsi az ilyen felnőtt dolgokra. Mi ugyan nem dohányzunk, de ha nagy néha koccintottunk valamivel,a fiaink kb.ötödikes koruktól egy kóstolót a miénkből kaphattak, ha kértek, hogy tudják, milyen az illata, íze. Szerintem ez csökkenti a varázsát, míg ha szigorúan tiltanám, máshol és nagyobb mennyiséggel próbálkozna először.

2015. dec. 11. 10:21
 27/29 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mégis miért kutakodsz a szobájában...

Amúgy a "háthhogy vezs 14 évesen alkohlt" témán pörgő ostobáknak üzenem: képzeljétek, elég könnyen lehet venni 18 év alatt lakoholt, csak a ti pici agyatok azt nem tudja elképzelni, hányféleképpen meg lehet ezt oldani. Pl. megveszi nagykorú ismerős. Vagy kínai kisboltban veszed, ott pont elszarják. És még sorolhatnám.

2015. dec. 13. 16:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Először is, 14 éves kislányról van szó,miért ne mehetne be a szobájába,nem kell kutakodni,ahhoz,hogy megtaláljon valamit,hiszen ha csak lehajol a szennyesért vagy a leesett zsepiért is láthatja ami a földön van,vagy berak valamit a szekrénybe és ott van stb. azért 14 évesnek nem árt a körmére nézni. Abszolút nem normális,hogy ilyenek vannak a szobájában,és feltétlen beszélni kell vele,mert az hogy az ünnepkor ihat egy korty alkoholt a szülőjéből attól még nem normális,hogy gyerekek isznak a dohányzásról nem is beszélve.
2015. dec. 13. 16:20
 29/29 anonim ***** válasza:

Most mint 16 éves fogok nyilatkozni.

-Először is. Jól teszel ha kissé a körmére nézel a lányodnak. Mármint nem tudom ki az az ldióta aki úgy gondolja , hogy a szülőnek semmi köze a gyerek "magánéletéhez". Fogadni mernék rá , hogy pár kérdéssel arrébb ezek szidják mai neveletlen fiatalokat. KI? Nevelje meg őket ha nem a szülő.

-Más dolog , hogy azt akarod , hogy a lányod ebben a közegben töltse a kamaszkorát? Aztán ilyen felnőtté váljon?

2015. dec. 16. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!