Szerintetek nem lehet rossz példa ez a lányomnak?
Van egy kis barátja az iskolában.Most szó volt róla, hogy átmenne hozzájuk játszani. Viszont mikor a szüleit megláttam kissé ledöbbentem.
Mint az apa mint az anya karja, lába tele van tetoválással.
Én kicsit szkeptikusan állok ehhez, félek hogy rossz példát látna ott tőlük.
Lehet tetovaló szalonuk van:D
Ez meg semmit nem jelent.
A tetovált emberek lehetnek nagyon jó példaképek, nem az dönti el egy ember értékét, hogy milyen a kinézete.
Egyébként se lehet egy gyereket megóvni minden negatív hatástól, bárhol találkozhat rossz dolgokkal, emberekkel. Ahelyett, hogy nem engeded a barátja házában játszani, inkább beszélgess vele sokat az élményeiről. Az otthoni jó példa úgyis a legerősebb. :)
Attól még hogy van tetoválásuk miért lennének rossz emberek?
Nekem egyenlőre csak piercingeim vannak, és teljesen normális, kedves ember vagyok.
Szerintem nyugodtan átengedhetet a kis barátjához a lányodat.
Ti vagytok neki a példa,hogy hogyan viselkedjen.
Melesleg ha az a család normális nincs mitől félni :)
a gyereked vonzza be ..
valszeg nagyobbént is, felnőttként is megfogja találni magának a "másféle" embereket, pl emosok, rockerek, punkok, ..
De szeretem az ilyen embereket, akik azt hiszik, hogy ha valakinek van néhány tetkója meg egy-két piercingje, akkor az biztos, csak egy nyomorult, koszos csavargó lehet, aki rossz példát mutat...
Szerintem itt inkább te mutatsz rossz példát az előítéletes felfogásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!