Sokszor valamit rossz helyre teszek figyelmetlenségből, majd azután nem találom és nem is emlékszem rá. Példa lent (? )!
Például reggel dezodort használtam és később munkába menet a táskámba találtam meg. Nem emlékszem, hogy oda raktam, de nyílván így volt.
Reggeli sietségemben ez a menet, hogy dezodor, aztán a mellette lévő táskám felkapom, és kiviszem a konyhába, mert azt viszem munkába.
De van ettől furább. Munkában hibajavítót használtam, ami eltűnt és napokig kerestem, majd egy váratlan pillanatban a táskámban találtam.
Automatikusan elrakok bármit, és amikor megtalálom, nem emlékszem, hogy véletlenül oda raktam megszokásból, vagy bármi.
Mi lehet ez?
Félreértés ne essék, nem tudat alatti kleptománia vagy ilyesmi.
A lényege az, hogy elrakok valamit figyelmetlenül valahova, ami nem oda való, és nem emlékszem rá, hogy odatettem, amikor megtalálom.
Szia!
A távirányítót is egy csomóan beteszik véletlenül a hűtőbe. Kimennek egy sörért, és sör kivesz, távirányító betesz. Aztán kereshetik :-) Én a kakaóport is berakom néha, ha kakaót csinálok.
Szóval semmi baj sincs veled, csak most egy kicsit dekoncentrált vagy. De többen is mondták, hogy az IQ-juk pillanatnyilag a 0-t verdesi. Szóval pihend ki magad, vagy várjuk meg, míg elmegy az aktuális front, vagy nem tudom mi baja van mindenkinek, de pár nap alatt elmúlik szerintem.
Hát, az biztos, hogy szerelmes vagyok :)
És nemrég költöztem össze a párommal így rettentően boldog vagyok :)
A napjaim olyan sietősek, kapkodósak és egy hangúak. Szinte monoton tempóban pörög ugyanaz. Talán ez is okozhatja.
Olyan is előfordul, hogy elindulok valamerre a lakásban, vagy munkahelyen, és nem tudom kihez vagy hova indultam, és forgok pár másodpercig mire eszembe jut.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!