Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem lehet rossz...

Szerintetek nem lehet rossz példa ez a lányomnak?

Figyelt kérdés

Van egy kis barátja az iskolában.Most szó volt róla, hogy átmenne hozzájuk játszani. Viszont mikor a szüleit megláttam kissé ledöbbentem.

Mint az apa mint az anya karja, lába tele van tetoválással.

Én kicsit szkeptikusan állok ehhez, félek hogy rossz példát látna ott tőlük.

2015. szept. 9. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az óvónőnk tele van tetkóval, egy kedves, jókedvű, fiatal lány, nagyon szereti az összes gyerek. Még egyiken sincs egy tetkó sem.
2015. szept. 9. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért hiszed ezt. Szerinted amíg a szalonban varrják, sátánista dalokkal agymossák?

Az ember bemegy a szalonba, és ugyanaz az ember jön ki egy tetoválással. Ennyi erővel gyanús az is, aki fodrászhoz jár.

2015. szept. 9. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyámnak is van tetkója, én mégse akarok. Nem tudom miért gondolják sokan, hogy a gyerek bármit lát, ő is akar olyat :D

Nem, nem rossz példa.

2015. szept. 9. 19:49
 14/16 anonim ***** válasza:
én se akarok tetkót azér mer az angoltanáromnak van 13L
2015. szept. 9. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tetováltak...és???? Rossz példát csak te mutatsz neki a beszűkült, buta, alaptalan előítéleteiddel. Vetted a fáradságot, hogy megismerd őket? Vagy az fölösleges, mert a tetováltak kivétel nélkül elmebetegek?

Egyetlen nagy különbség van köztetek azon kívül, hogy nekik van némi festék a bőrükben...őket nem érdekli, hogy neked nincs. Nem fogják tiltani a gyereküket a tiedtől miattad.

2015. szept. 9. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

:-D

Vidd el templomba... ja, ott a pedofil pap bácsi megfogdoshatja. Maradjon az iskolában.... hogy is volt a csepeli tornatanárral aki gyerekeket molesztált?

Én nem vagyok oda érte, ha valaki teljesen ki van tetoválva, de ettől még lehetnek teljesen normális szülők. Az ismerőseim között annyi nem tetovált ember van, akikre nemhogy a gyerekeimet, de egy fehér egeret se bíznék.

2015. szept. 10. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!