Mit tegyek,18 éves lányomnak 35 éves barátja van?
Re:#4-es
Hát igazából na jó, ez már egy kicsit fura, viszont lehet még az is, hogy a pasi gyermeteg, és eléggé későn érő, és ezért a saját korosztályából a nők nem állnak szóba vele, de lehet az is, hogy ténylegesen szeretik egymást, még mindig fönt tartanám ezt a lehetőséget, amúgy nem tudom, hogy akkor konkrétan egy éve már kimondottan jártak-e, vagy akkor még csak ismerkedtek/ barátok voltak, de amúgy lehet az is, hogy a lányod érett, és ő is az érett pasikat kedveli, és ilyet, lehet, hogy a saját korosztályában nem talál; ja meg hallottam amúgy egy olyan sztorit, ilyen duálpárosat, hogy 17 éves srác 67 éves nővel jött össze, és amikor a néni elhunyt, akkor a pasi még egy darabig próbált ismerkedni, de azután rájött, hogy csak az a néni, csak ő volt neki az igazi, és másnál nem érzi azt , nem tudja azt átélni, amit vele érzett, és még mindig fiatal, de már nem keres párt, nem próbál meg barátnőt szerezni. Szóval még az is lehet, hogy ekkora korkülönbséggel tényleg duálpárok. Viszont mindenesetre itt az a lényeg, a fő, hogy mennyire szeretik egymást, és ha tényleg odavannak egymásért, együtt képzelik a jövőt, és boldogok, jól érzik magukat, hát az a lényeg, az az életnek a lényege. Vmeik előző vagyok, meg "kicsillagoztam" is:)
Sajnos hasonló cipőben járok én is.Az én lányom is 18, a barátja pedig 30.És ráadásul rühellem is.Jellemtelen,ápolatlan,pszichopata.
De tehetetlen vagyok sajnos :(
F40+
amit tehetsz, hogy tanácsot adsz neki. ha tiltod, azzal elveszted a bizalmát..papíron nagykorú, lélekben még kamasz, tehát mindenféle tiltással csak "sz..rfej" leszel a szemében, vagy egy sárkány.
Ha a kapcsolatot nem is támogatod, támogasd azt, hogy előtted zajlik a dolog valamennyire és szemmel tudod tartani...18 éves...elmegy továbbtanulni, megismerkedik a fősulin valakivel, és úgyis váltani fog :)
ez elég durva azért. 15 év múlva a pasi 50 éves lesz, a lányod meg egy fiatal 30-as... azért egy 50 éves nem biztos, hogy tud úgy teljesíteni az ágyban, mint egy 30as, egyáltalán nem is biztos, hogy ugyan arra lesz igényük... túl nagy a különbség...17 év, rengeteg...
nyilván most imponál neki, hogy saját lakása van a fickónak, nyilván jól keres...stb... míg a korosztályában még a sok éretlen fiú, nem igen nyújt alternatívát, de szerintem érdemesebb kicsit várni, mintsem egy ilyen kapcsolatba belemenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!