Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányomnak egy róma barátja van. Én ezt nagyon ellenzem de szerintem minden szülő így lenne ezzel. De egymásba vannak esbe. Csak interneten tudnak beszéni. Mert a fiú messze lakik tőlünk. Szerintetek mit tegyek?
"szerintem minden szülő így lenne ezzel"
nem, nem lenne így vele minden szülő, csak az, aki előítéletes. ismerd meg a lányod barátját és a családját is. Ez a minimum, attól teljesen függetlenül, hogy roma -e vagy sem. Mivel, ha fehér bőrű az illető, akkor is ugyan úgy lehet hogy bántja a lányodat. Szóval ismerd meg, és meg fogod látni, hogy mi a helyzet...
Mindent tegyél meg hogy szétmenjenek, ki tudja lehet el akarja adni a lányod prostinak.
Sok olyan eset előfordult már hogy az elcsábított hölgyet külföldre vitték és többé nem került elő.
És nagyon jól teszed, hogy ellenzed!
Valahogy próbáld meg lebeszélni erről, nem tudom mennyire makacs a lány, de próbáld meg! De csak finoman, mert ha nagyon tiltanád tőle, talán mégjobban akarná.
Az én lányomnak sem hagynám, az biztos... Meggyűlt már velük a bajom sokszor, és arra már rájöttem, hogy bármilyen normálisnak néz ki, sajnos vér nem válik vízzé, vagy hogy mondják. Pedig próbáltam már esélyt adni nekik. Tapasztalat!
Felőlem lehetne az én lányom barátja bármilyen származású, bármilyen vallású, de roma nem...
Azért vicces ezt hallani ^^ 17 éves, negyedvérig roma srác vagyok... Eddig az összes barátnőm szülője imádott, tényleg nagyon jóban voltam velük, elfogadtak engem.
Nem értem miért lenne baj ha roma... pláne hogy nem is ismered (elnézést a tegezésért). Szerintem előbb ismerd meg aztán gondolkodj azon hogy elszakítani őket.
Mellesleg meg nem a származás teszi az embert, hanem a neveltetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!