Anyukák ti megengednétek az éppen középiskolába kezdő 14 éves lányotoknak h elől pár fürt kék haja legyen?
Nem megy tönkre a haja ? Eddig nem volt ilyen, nyugis szolid lány volt. Ezt kérte a okosteló helyett évnyitóra.
Nem fog ezzel tulságosan kitünni? Vagy ez mar amolyan alapvető a középiskolában ?
30-as, ez a dolga...
De pl inspirációról nem hallottál még? 14 évesen nem biztos, hogy bármi is inspirálja a tanulásban, csak azt látja, hogy muszáj, meg elvárás. Engem se inspirált a tanulásra semmi. Mégis diplomát szereztem, de szülői nyomásra. Mai fejjel meg tudom, hogy életem legnagyobb marhasága volt, csak arra jó, hogy teljesrn más irányba vitte az életemet, mint amerre akartam volna. Csak ezt régen nem láttam.
De a kérdésre vissza. Nyugodtan fesse, senkinek semmi köze hozzá. Ha nekem belepofázott volna a tanár a kinézetembe, leshetett volna, hogy kiosztom a bánatba. Aztán intőt kapok, húha, biztos összecsokizom magam tőle... Ha házirend tiltaná, az se érdekelne. Se diákkénr se szülőként. Ha a lányomat ilyenért fogják csesztetni a suliban, azt nem teszik zsebre a tanárok amit tőlem kapnak. Mondjuk amúgy is, nálam egy tanárnak csak nagyon kivételes esetben lehet igaza. Az én adómból is fizetik, mégpedig azért, hogytanítsa a gyereket. Ő CSAK egy tanár, semmi több, majd én, a szülő nevelem a gyerekemet a saját elveim szerint. Diákként se kapott tőlem egyetlen tanár se feltétel nélkül tiszteletet, csak mert tanár. Amelyik tanáromat tiszteltem, az engem is tisztelt, és velük a mai napig jóban vagyok, szinte haverokként tudunk dumálni. Na ez bőre sikerült. Üdv
lehet h ti így működtök de nálunk nem így van ...
alapvető h a lányom megbeszél mindent velem és kikéri a véleményem, átbeszéljük és ha nem a válasz akkor elfogadja, természetesen mindig megvan indokolva a döntés
14 évesen még gyerek, a szülő felelőssége az élete, és én nem szeretném ha az a fajta lány lenne és szerencsém van mert azt látom h magas ívben lenézi azokat a fajta lányokat
2éve döntötte el h merre szeretne tovább tanulni és ezt jelenleg is tartja, én nem gyakoroltam rá nyomást ez ügyben, tudja ha tanul és jól akkor sokkal több lehetősége van mint ha nem
szóval nem csak léha tinik vannak
a szülő felelőssége h mi lesz a gyerekből és mit nevel vagy nem rajta benne
Én pont nem az új suli kezdéskor festetném be a hajam..
Az első benyomásnál emiatt biztos mínusz pontot kapna..
Viszont nem hinném hogy ennyi roncsolná a haját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!