Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőm allandoan 36.5. Elvileg...

A hőm allandoan 36.5. Elvileg most vannak termekeny napjaim. Gond hogy nem mozdul semerre? Kezdő vagyok a hőmerőzesben

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 09:12
 1/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
Hogyan és mikor méred a hőd?
2016. jún. 14. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szajban, vagy huvelyben merd ez a legfontosabb.

Kell 5-6ora alvas meres elott. Es se pisilni ne menj meg sehova ne mozdulj elotte.

3percig merd legalabb.

Ovulacios tesztet is hasznalj.

Kezdokent enis rosszul csinaltam. Na meg kiakadtam hogy mivan mar... aztan 20. Napon volt ovum.

2016. jún. 14. 15:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Ovulacios tesztem ket napig eros pozi volt. Tegnap es tegnapelott. Ma mar negativ votl.

Reggel merem. Alszom 7orat legalabb. Szajban merem. Es mindig ugyanakkor reggel hetkor merem. Es ot percig.

2016. jún. 14. 17:39
 4/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
Egyből ébredés után méred? Bocs, ne haragudj, ha evidens dologra kérdezek rá, de felmerült bennem, hogy esetleg már felkelés után méred meg. Tehát ébresztő kinyom, lázmérő a szájba, még az ágyban? Ha így csinálod, akkor elvileg jónak kell lennie, esetleg lehet, hogy a lázmérővel van valami gond, vagy lehet, hogy nem kellene 5 percig mérni, max. két mérési folyamatot. 5 perc ébrenlét alatt már lehet, hogy elmúlik a hormonok hatása, és beáll a normál testhő. Másra nem tudok gondolni, miért mutat mindig ugyanannyit. Hány napja méred egyébként?
2016. jún. 14. 22:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen alig h kinyitom szeme nyulok a lazmeroert.

Elsejetol merem. Azaz 15 napja. Mikor menzeszem volt akkor votl 37 ket napig. Aztan ment le. Beallt 36.5 re nyolc napig. Majd tegnap es ma 36.6.

Viszont a ovu teszt ket napig pozi volt. Mar nem az. Es a szamolas szerint is peteeresem vasarnaptó van most szombatig. Elvileg...

Szerinted van vlmi bajom h ilyen a höm? Ez nem jo? :(

2016. jún. 15. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!