A hőm allandoan 36.5. Elvileg most vannak termekeny napjaim. Gond hogy nem mozdul semerre? Kezdő vagyok a hőmerőzesben
Szajban, vagy huvelyben merd ez a legfontosabb.
Kell 5-6ora alvas meres elott. Es se pisilni ne menj meg sehova ne mozdulj elotte.
3percig merd legalabb.
Ovulacios tesztet is hasznalj.
Kezdokent enis rosszul csinaltam. Na meg kiakadtam hogy mivan mar... aztan 20. Napon volt ovum.
Ovulacios tesztem ket napig eros pozi volt. Tegnap es tegnapelott. Ma mar negativ votl.
Reggel merem. Alszom 7orat legalabb. Szajban merem. Es mindig ugyanakkor reggel hetkor merem. Es ot percig.
Igen alig h kinyitom szeme nyulok a lazmeroert.
Elsejetol merem. Azaz 15 napja. Mikor menzeszem volt akkor votl 37 ket napig. Aztan ment le. Beallt 36.5 re nyolc napig. Majd tegnap es ma 36.6.
Viszont a ovu teszt ket napig pozi volt. Mar nem az. Es a szamolas szerint is peteeresem vasarnaptó van most szombatig. Elvileg...
Szerinted van vlmi bajom h ilyen a höm? Ez nem jo? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!