Ma vagyok a 12. dpon holnap utan kellene megjönnie. Tegnap nagyon görcsölt a hasam ma meg állandóan pisilnem kell. Ilyen hamar lehetnek már ezek a terhesség tünetei? Vagy csak egyszerüen felfázás? . :/ még nem teszteltem a nemvárt után akarok.
Nem, ilyen hamar nemnagyon jelentkezik terhességi tünet. A görcs pedig sima PMS tünetnek is beillik.
Nekem 13. dpo-n, 1 nappal a nem vàrt előtt màr mutatta a teszt a babàt.De ez még nagyon friss dolog :)
Viszont nàlam a luteàlis közepén volt jellemző a görcs.
Én 13 dpo-n vagyok. De tegnap óta én is többször járok pisilni.. Azt olvastam h ez lehet tünet. Csak azt nem értem h miért mi miatt. De majd még utána olvasok. Érdekes :D
Megy a drukk neked.
Meg van rá a válasz:
A gyakori vizelési inger szintén a terhesség első jelei közé tartozik. Hátterében az első időszakban a hormonális változások állnak, míg később a megnövekedett méh és a magzat súlya fejt ki nyomást a húgyhólyagra
Én is hasonló cipőben vagyok! Hétfőn kellet volna megjönnie!
Nekem is görcsöl a hasam meg szurkálódik a hasam!
Én csütörtökön tesztelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!