Miért kell állandóan felhozniuk a baba témát?
Figyelt kérdés
9 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel első szerelem mindkettőnknek jelenleg 23 és 28 évesek vagyunk. Még nem vagyunk házasok külön telken lévő lakásunk nincs csak szüleim telkén áll egy egy szobásos lakás. (Remélem értitek) párom 1000kmre dolgozik és 5 hetente találkozunk. November elejétől próbálkozunk ugyan de azóta csak 4 szer volt itthon 2szer 10 napra és 2szer 4napra sajnos nincs még baba. Szülei nagynéni barátai főnöke mindenki ezt kérdezi mikor lesz már stb stb és engem a téma egyre érzékenyebbé tesz. Mit mondatnék ha legközelebb egy ilyen kérdést tesz fel a még nemen kívűl?2016. febr. 22. 21:48
1/7 anonim válasza:
Azt remélem nem mondtad el hogy próbálkoztok?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, de miért kell mindenkinek kérdeznie hisz tudják hogy messze a párom és azoknak se megy elsőre akik együtt vannak mindennap
2016. febr. 22. 22:00
3/7 anonim válasza:
Állítsd le őket. Mondd meg nekik, hogy majd szólsz, ha lesz, addig nem ne kérdezzenek, mert rohadt idegesítő.
Én ezt minden további nélkül megmondanám nekik.
5/7 anonim válasza:
Mindenképp állítsd le őket.És semmiképp ne avass be senkit hogy próbálkoztok.Nem értem mire jó ez.Rosszul is elsülhet.Isnerősönéknek nem lehet természetes úton (sajnos lombik se jött egyszer sem össze) és kellenetlen volt,őket is csesztették ezzel.Nem szabadna senkinek sem belemászni más életébe.Oké vágynak unokára stb.Majd akkor lesz ha Ti is szeretnétek vagy amikor összejön.Szerintem mond meg mindenkinek hogy hagyják abba.
6/7 anonim válasza:
Mond azt, hogy az 5 éves tervben benne van. Nem tartozol magyarázattal nekik ez a ti kettőtök dolga, de megbántani sem kell őket.
7/7 anonim válasza:
Mondd azt, hogy csak az esküvő utánra terveztek gyereket (ami az ötéves tervben szerepel egyébként is). Ezzel egy időre be van fogva a szájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!