Mit tegyek, hogy ne állandóan a baba körül forogjon a gondolatom? Félek, hogy mivel nem vagyok csak félig "NŐ" és nem tudom a párom álmát valóra váltani!
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 17:41
2/7 anonim válasza:
Ezen nekem is megakadt a szemem. Nem értem mire gondolsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos pár évvel ezelőtt egy ciszta miatt kivették a jobb oldali petefészkem és petevezetékem!36.éves vagyok,a páromnak még nincs gyermeke és szeretném megajándékozni egy közös babával,bevállalt két kamasz gyereket!
2013. júl. 30. 17:55
4/7 A kérdező kommentje:
Olyan fura érzésem van,mi van ha nem sikerül miattam?
2013. júl. 30. 17:56
5/7 anonim válasza:
Szerintem így is teherbe eshetsz. Menj el orvoshoz, hogy megnyugtasson, vagy megmondja, hogy sikeresebb a teherbeeseés.
6/7 anonim válasza:
Forduljatok szakemberhez.
Sürget benneteket az idő, és ha nem sikerülne természetesen, ott az inszemináció és a lombik.
Mihamarabb menjetek el egy meddőségi központba,
Minden jót kívánok.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!