Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák ti megengednétek az...

Anyukák ti megengednétek az éppen középiskolába kezdő 14 éves lányotoknak h elől pár fürt kék haja legyen?

Figyelt kérdés

Nem megy tönkre a haja ? Eddig nem volt ilyen, nyugis szolid lány volt. Ezt kérte a okosteló helyett évnyitóra.

Nem fog ezzel tulságosan kitünni? Vagy ez mar amolyan alapvető a középiskolában ?

2016. aug. 29. 16:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
26%
Meg 16 evesen is elgondolkodnek rajta. Nem vagyok hive a szokitesnek ilyen fiatalon.
2016. aug. 30. 08:30
 22/42 anonim ***** válasza:
21%
Nem árt vele senkinek, tehát csinálja nyugodtan.
2016. aug. 30. 19:06
 23/42 anonim ***** válasza:
94%
A nyári szünetben megengedtem volna, de évnyitóra inkább ne. Új iskolába megy, nehogy még rossz benyomása legyen a tanároknak róla ez alapján. Nem ér az a pár tincs annyit. Esetleg később lehet, vagy legrosszabb esetben a következő nyári szünetben.
2016. aug. 30. 23:08
 24/42 A kérdező kommentje:

19es

Én ajánlottam fel neki a telefon cserét, mivel tudom h ez amolyan presztizs kérdés a tiniknél. Ha már új iskolába megy ne emiatt ítéljék meg.

2016. aug. 31. 06:48
 25/42 anonim ***** válasza:
14%

NEM NEM ÉS NEM!

Eleinte csak pár fürt, utána már az egész haja kék lesz. Vigyázz nagyon a lányodra, nehogy emos legyen! Mert kék hajuk álltalában olyan lányoknak szokott lenni akik emos metál, rock zenét hallgatnak, vágják magukat divat "debressziósak"

2016. aug. 31. 16:29
 26/42 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, feldobtad a napom x,D

A kék-fekete hajú (amúgy metálos) 10-es válaszoló

2016. aug. 31. 20:37
 27/42 anonim ***** válasza:
10%
Ma két tincs év végére meg az egész haja kék lesz. Próbálkozik te húzod meg a határt.
2016. szept. 1. 08:05
 28/42 anonim ***** válasza:
Na, lettek kek furtok?
2016. szept. 1. 09:28
 29/42 A kérdező kommentje:

Szervusztok ...

Nem :-D

Ki lett szőkitve az a par fürt és beleszeretett, pedig már a színezőt is megvettem

Szóval most előloldalt szőke a többi az eredeti hajszine

És levágatta váll felett egy kicsivel

Hát nagyon jó lett igy a haja sokkal jobban áll neki mint a hosszú

Egyébként imádja a rock zenét, rendszeresen járunk koncertekre, emos nem lesz mert az unalmas :-D

Köszönöm azért mindenkinek :-)

2016. szept. 1. 10:16
 30/42 anonim ***** válasza:

Én sem engedném meg és szerintem az iskolába sem annyira szeretik az ilyet.

Jól tanulásért cserébe meg nem kell ekkora "ajándék" hiszen ez a dolga

2016. szept. 2. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!