Anyukák ti megengednétek az éppen középiskolába kezdő 14 éves lányotoknak h elől pár fürt kék haja legyen?
Nem megy tönkre a haja ? Eddig nem volt ilyen, nyugis szolid lány volt. Ezt kérte a okosteló helyett évnyitóra.
Nem fog ezzel tulságosan kitünni? Vagy ez mar amolyan alapvető a középiskolában ?
19es
Én ajánlottam fel neki a telefon cserét, mivel tudom h ez amolyan presztizs kérdés a tiniknél. Ha már új iskolába megy ne emiatt ítéljék meg.
NEM NEM ÉS NEM!
Eleinte csak pár fürt, utána már az egész haja kék lesz. Vigyázz nagyon a lányodra, nehogy emos legyen! Mert kék hajuk álltalában olyan lányoknak szokott lenni akik emos metál, rock zenét hallgatnak, vágják magukat divat "debressziósak"
Utolsó, feldobtad a napom x,D
A kék-fekete hajú (amúgy metálos) 10-es válaszoló
Szervusztok ...
Nem :-D
Ki lett szőkitve az a par fürt és beleszeretett, pedig már a színezőt is megvettem
Szóval most előloldalt szőke a többi az eredeti hajszine
És levágatta váll felett egy kicsivel
Hát nagyon jó lett igy a haja sokkal jobban áll neki mint a hosszú
Egyébként imádja a rock zenét, rendszeresen járunk koncertekre, emos nem lesz mert az unalmas :-D
Köszönöm azért mindenkinek :-)
Én sem engedném meg és szerintem az iskolába sem annyira szeretik az ilyet.
Jól tanulásért cserébe meg nem kell ekkora "ajándék" hiszen ez a dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!