Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák ti megengednétek az...

Anyukák ti megengednétek az éppen középiskolába kezdő 14 éves lányotoknak h elől pár fürt kék haja legyen?

Figyelt kérdés

Nem megy tönkre a haja ? Eddig nem volt ilyen, nyugis szolid lány volt. Ezt kérte a okosteló helyett évnyitóra.

Nem fog ezzel tulságosan kitünni? Vagy ez mar amolyan alapvető a középiskolában ?

2016. aug. 29. 16:35
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
26%
Evzaro utan megengedtem volna. De igy nem.
2016. aug. 29. 16:38
 2/42 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nyugodtan. 14 évesen persze hogy ki akar tűnni a tömegböl, nincs ebben semmi különös. Ezen nem kell fennakadni.
2016. aug. 29. 16:51
 3/42 anonim ***** válasza:
52%
nem
2016. aug. 29. 16:57
 4/42 A kérdező kommentje:

Ha nem akkor miért nem engede meg ?

Amugy kitűnő tanuló, Budapest legjobb sulijaba vették fel ...

2016. aug. 29. 17:52
 5/42 anonim ***** válasza:
22%
Én sem engedném, hogy ilyennel égesse magát és a családot. Jól tanulni pedig alap, mert neked ez a munkád.
2016. aug. 29. 18:04
 6/42 anonim ***** válasza:
67%
En megengednem, de eloszor azt mondanam, hogy olyan festekkel fessuk be amelyik lemoshato. Mar lehet kapni ilyen festekeket is. A masik kerdes az, hogy a tanarok es az iskola szabalyzata nem tiltja-e? Ha nem akkor megcsinalnank egyutt s szerintem egy ket alkalom utan megunja, igy pedig majd nem kell azon gondolkodni, hogy hogyan tuntessuk el es nem is karositja a hajat.
2016. aug. 29. 18:12
 7/42 anonim ***** válasza:
72%
Megengedném, mert nekem is megengedték a felnyírt, kék, majd fehér, majd piros-pink hajakat amikor ennyi idős voltam és izgatott a dolog. És nagyon hálás vagyok a szüleimnek érte, mert kiéltem magam, és az egyetemet egy tök normális sötétbarna frufrus, vállig érő hajjal kezdem, sok király frizurával a hátam mögött :D
2016. aug. 29. 18:34
 8/42 anonim ***** válasza:
81%

En is a szinezot ajanlanam.

Mar vannak amik eleg sokaig tartanak.

De emellett a telefont is fontolora vennem.foleg ha jol tanul.egy telefon a mai vilagban mar elengedhetetlen.es anelkul inkabb kineznek a tarsai mint par kek tincs miatt.

2016. aug. 29. 18:51
 9/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

És nem nem a lány vagyok aki az anyuka helyébe ir.

Keresek akkor szinezőt, és reménykedem h nem lesz tartos a dolog. Van egy kozepkategoriás telefonja már, azt gondoltuk lecserélni egy ujabbra mert ami van neki az már 3-4 éves. De ezek szerint neki megfelel, de max karácsonyra kap egy újjat

2016. aug. 29. 19:32
 10/42 anonim ***** válasza:
90%
Én megengedném, amennyiben az iskola szabályzata nem tiltja. Erre oda kell figyelni, főleg ha elit suli. Nézzetek utána, valamint a leendő osztályfőnököt is meg lehet kérdezni. Nekem 7 éve van elöl és alul kék rész a (fekete) hajamban, de a gimiben tilos volt a színes haj, csak utána csináltattam meg. Amennyit még tudnotok kell, a kék festék csak szinte fehérre szőkített alapon néz ki jól és hamar kopik, gyakran kell újraszínezni. Van, akinek a haja nem bírja ezt a procedúrát.
2016. aug. 29. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!