Szerintem nyugodtan. 14 évesen persze hogy ki akar tűnni a tömegböl, nincs ebben semmi különös. Ezen nem kell fennakadni.
2016. aug. 29. 16:51
3/42 anonim válasza:
nem
2016. aug. 29. 16:57
4/42 A kérdező kommentje:
Ha nem akkor miért nem engede meg ?
Amugy kitűnő tanuló, Budapest legjobb sulijaba vették fel ...
2016. aug. 29. 17:52
5/42 anonim válasza:
Én sem engedném, hogy ilyennel égesse magát és a családot. Jól tanulni pedig alap, mert neked ez a munkád.
2016. aug. 29. 18:04
6/42 anonim válasza:
En megengednem, de eloszor azt mondanam, hogy olyan festekkel fessuk be amelyik lemoshato. Mar lehet kapni ilyen festekeket is. A masik kerdes az, hogy a tanarok es az iskola szabalyzata nem tiltja-e? Ha nem akkor megcsinalnank egyutt s szerintem egy ket alkalom utan megunja, igy pedig majd nem kell azon gondolkodni, hogy hogyan tuntessuk el es nem is karositja a hajat.
2016. aug. 29. 18:12
7/42 anonim válasza:
Megengedném, mert nekem is megengedték a felnyírt, kék, majd fehér, majd piros-pink hajakat amikor ennyi idős voltam és izgatott a dolog. És nagyon hálás vagyok a szüleimnek érte, mert kiéltem magam, és az egyetemet egy tök normális sötétbarna frufrus, vállig érő hajjal kezdem, sok király frizurával a hátam mögött :D
2016. aug. 29. 18:34
8/42 anonim válasza:
En is a szinezot ajanlanam.
Mar vannak amik eleg sokaig tartanak.
De emellett a telefont is fontolora vennem.foleg ha jol tanul.egy telefon a mai vilagban mar elengedhetetlen.es anelkul inkabb kineznek a tarsai mint par kek tincs miatt.
2016. aug. 29. 18:51
9/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
És nem nem a lány vagyok aki az anyuka helyébe ir.
Keresek akkor szinezőt, és reménykedem h nem lesz tartos a dolog. Van egy kozepkategoriás telefonja már, azt gondoltuk lecserélni egy ujabbra mert ami van neki az már 3-4 éves. De ezek szerint neki megfelel, de max karácsonyra kap egy újjat
2016. aug. 29. 19:32
10/42 anonim válasza:
Én megengedném, amennyiben az iskola szabályzata nem tiltja. Erre oda kell figyelni, főleg ha elit suli. Nézzetek utána, valamint a leendő osztályfőnököt is meg lehet kérdezni. Nekem 7 éve van elöl és alul kék rész a (fekete) hajamban, de a gimiben tilos volt a színes haj, csak utána csináltattam meg. Amennyit még tudnotok kell, a kék festék csak szinte fehérre szőkített alapon néz ki jól és hamar kopik, gyakran kell újraszínezni. Van, akinek a haja nem bírja ezt a procedúrát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!