Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák ti megengednétek az...

Anyukák ti megengednétek az éppen középiskolába kezdő 14 éves lányotoknak h elől pár fürt kék haja legyen?

Figyelt kérdés

Nem megy tönkre a haja ? Eddig nem volt ilyen, nyugis szolid lány volt. Ezt kérte a okosteló helyett évnyitóra.

Nem fog ezzel tulságosan kitünni? Vagy ez mar amolyan alapvető a középiskolában ?

2016. aug. 29. 16:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
18%
Nem foglalkoznék az iskola szabályzatával.
2016. aug. 29. 21:28
 12/42 anonim ***** válasza:
64%
lehetne róla szó, de biztos nem az elején a sulinak. Még mindig működik a beskatulyázás, ha első nap kék hajjal jelenik meg, az nem egy jó nyitószám a tanároknál.
2016. aug. 29. 22:14
 13/42 anonim ***** válasza:
34%
Mièrt ne engednèm?
2016. aug. 29. 22:48
 14/42 anonim ***** válasza:
22%
A tanárokat ez miért zavarja?
2016. aug. 30. 00:37
 15/42 anonim ***** válasza:
44%
Én teljes kék hajjal kezdtem a középiskolát. Nem ment tőle tönkre a hajam, előtte is volt már lila piros meg minden. Mostanában kezdem kinőni, minden szín volt már ami tetszik, szóval lassan de biztosan lenyugszom én is ilyen téren. Pàr kék tincs miatt nem fog kitűnni, de vállalnia kell, hogy adott esetben jól leszólják èrte a tanárok. Én is mindig kaptam mindenféle megjegyzést rá, de persze aztán velem bizonygatták, hogy milyen modern, szabadszellemű iskola :D Végülis megszokták egy idő után és persze nem kezeltek máshogy miatta. De nálunk sok színeshajú van, bár érdekes módon mikor kezdtem a sulit csak èn voltam ilyen tarkahajú :) Azóta már kb minden osztályban van 1-2.
2016. aug. 30. 01:12
 16/42 anonim ***** válasza:
41%
Nem olyan nagy dolog. Aki emiatt elítéli az hülye.
2016. aug. 30. 01:58
 17/42 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nem engedte volna meg anyukám ennyi idősen, és bár még nem vagyok anyuka, de én sem engedném meg a lányomnak. Nem azért, mert hú de kirívó, meg mit gondolnak majd a tanárok, hanem azért, mert szerintem nevetséges, és ennyi idősen azért még hadd szóljak bele a gyerekem ilyesféle dolgaiba is. Majd 16 évesen eldöntheti szabadon.
2016. aug. 30. 02:07
 18/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Akkor utána kérdezek a szabályzatra. Tényleg csak 2-3 tincset szeretne, az még talán nem olyan nagy dolog.

Akkor ma elmegyünk és kiszökíttetem a haját, a szinezőt szerintem már én is bele tudom tenni.

2016. aug. 30. 06:46
 19/42 anonim ***** válasza:
66%

"Ezt kérte a okosteló helyett évnyitóra. "

:-OOO

Ez komoly, hogy már évnyitóra is ajándékot venni? Ráadásul okosteló nagyságrendben? Te jó ég!

2016. aug. 30. 07:45
 20/42 anonim ***** válasza:
72%
Mivel tudom,hogy az emberek nagy része mennyire korlátolt és ítélkező,azt mondanám neki,hogy majd félévtől,de nem így startoljon rögtön a középsuliban.
2016. aug. 30. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!