Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » S. O. s! Szerintetek egy 13...

S. O. s! Szerintetek egy 13 éves gyereknek milyen házimunkát kellene végeznie?

Figyelt kérdés
13 éves lányra gondolok. Mik azok a munkák amiket szerintetek csinálnia kellene? És ha van hasonló korú gyermeketek ő milyen házimunkát végez? Milyen „munkát" kéne mindennap megcsinálnia?
2016. aug. 28. 15:12
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
82%

Én 13 évesen kipakoltam a mosogatógépet és rendben tartottam a saját szobámat meg néha porszívóztam. Nem lehetett rávenni másra. Aztán, ahogy nőttem, tök magamtól csinálgattam egyre több dolgot, pl. főzni nagyon szeretek, amíg otthon éltem rengetegszer főztem hétvégén ebédet, húsokat, lasagne-t, spagettit, pörköltöt, stb. Most 18 évesen saját háztartást vezetek, főzök, mosok, takarítok, persze a párom is kiveszi a részét, de mindent meg tudok csinálni, annak ellenére, hogy van, amit soha életemben nem csináltam még (mosogatás, mert mosogatógépünk volt otthon, csak akkor mostunk edényt, ha ráégett valami).

Le lehet pontozni, de egy szülő dolga, hogy ismerje a gyerekét és hozzá igazítsa az elvárásait. Az én szüleim megtapasztalták, hogy önfejű vagyok: Sehogy sem vettek rá, hogy ne pelenkába kakiljak, amikor pici voltam, tényleg, semmivel nem lehetett rávenni. Aztán egyik nap már nem kellett, és onnantól ez volt. Ugyanez számos étellel, stb.

2016. aug. 28. 20:34
 22/44 anonim ***** válasza:
70%

Nalunk minden hazimunkaba be vannak vonva kicsi koruk ota

Mosas fozes takaritas ablakmosas porszivo kert stb stb

Mindenki csinal valamit felvaltva

Ez kell a normalis fejlodeshez.

Ha makacs egyik wifi kikapcs igy mindenkit buntetunk

Eredmeny mindenki buzdit mindenkit a munkara

2016. aug. 29. 10:29
 23/44 anonim ***** válasza:
30%
Ez aztán a jó nevelés. Wifivel zsarolni a kölyköket.
2016. aug. 29. 10:40
 24/44 anonim ***** válasza:
70%

Miert van ennel hatasosabb buntetes?

Kerlek tanits mester

25 ev utan van uj a nap alatt ?

2016. aug. 29. 10:42
 25/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. aug. 29. 12:41
 26/44 anonim ***** válasza:
37%
Mondjuk ha látnák hogy a szülő is csinál valamit az talán elég jó motiváció lenne.
2016. aug. 29. 15:44
 27/44 anonim ***** válasza:
50%

A wifi kikapcsolás nem jó mód, vagyis nálam nem lenne az. Valószínű minden szobában van egy lankonnektor oda vesz egy routert(olcsó) és ennyi van úgy wifije hogy akár el is dughatja ha pedig nincs lankonektor akkor azt se nagy ördöngőség megcsinálni, de ez attól függ hány évesek.

Gondolom 16év körüli a legidősebb én is annyi vagyok, rendszergazda, hálózatépítést tanulok, ha valakinek annyira kell net pont lefogja szarni hogy kihúzod, főleg hogy a kamaszkor a leglázadóbb időszak. Én is magam kötöttem be a lankonektort de nem ilyen indokbol. Egyébként ha van otthon a szobájában vonalas telefon akkor annak a csövében is simán meglehet oldani cak kicsit necess mert a padlásra is fel kell másznia...

2016. aug. 29. 16:01
 28/44 anonim ***** válasza:
63%

Nalunk hisba okoskodnal vezetekes tel kb 10 eve nincs.

Ferjem ict szakember hazi rendszer o kezeben van jelszoval online van gyerekszuro is rajta anomim surfen letiltva.

Hazimunkat mindenki vegez okoska egy sok szemelyes haztartasban mindenki reszt vesz aki irta peldamutatasrol annak uzenem

2016. aug. 29. 16:15
 29/44 anonim ***** válasza:
44%
Mi az a gyerekszuro?
2016. aug. 29. 16:23
 30/44 anonim ***** válasza:
91%
Meglehet oldani, ha annyira ideges lesz csak reseteli és ennyi...
2016. aug. 29. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!