Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől lesz valaki kamasz?

Mitől lesz valaki kamasz?

Figyelt kérdés

Tehát melyek a tinédzserkor "tünetei" szerintetek?

Légyszíves fejtsétek ki minél bővebben, és írjatok minél többet!

2010. ápr. 18. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
19:50-es vagyok a tanáromat meg kérdeztem,hogy miért vagyok ilyen és ő mondta meg,hogy kamaszodok azok csak aznap voltak igazából ezek a tüneteimÍ:úgy érzem,hogy senki nem szeret és senkinem akar velemlenni idegesitő az apukám állandóan vitázunk XD bár.. én mindenkivel vitázok tanárok,konyhásnők,szülők,nagyszülők,növér stb.és olyan unalmas az életem semmi jó nincs benne nem élvezem az élete úgy mint régebben és úgyérzem,hogy teljesen fölösleges vagyok ezen a világon :( ,mert senki nem szeret és általában elegem van az apámból és ilyenkor bemegyek a szobámba ott legalább nem hallom a kiabálását.ELEGEM VAN AZ ÉLETEMBŐL. Bocs,hogy ennyit írtam :( tudom idegesitő vagyok XD
2010. máj. 12. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!