Mitől lesz valaki kamasz?
Tehát melyek a tinédzserkor "tünetei" szerintetek?
Légyszíves fejtsétek ki minél bővebben, és írjatok minél többet!
ugyérzed,hogy szar a világ,veszekszel a szüleiddel,visszabeszélsz,ugyérzed,hogy senki sem szeret,sokkal többet vagy a haverokkal mint a szüleiddel,égőnek tartod ha anyukád/apukád puszit ad az utcán,nem engeded,hogy a szüleid öltözztessenekek,utálsz tanulni pedig előtte szerettél.
és egy másik tünet:alkonyat mániás leszel,mert abban is ugyérzik,hogy az életszar ha nincs ott akit szeretsz.xDxD
22:30
attol hogy te még egy ekkora dög voltál.. més más nem ilyen szégyentelen dög:)
szia! én pont ma tudtam még,hogy mi a bajom "kamasz vagyok"
vissza beszéltem a tanároknak vissza beszéltem a konyhás nőnek és a barátnőmnek is beszóltam:!( :'( utálok kamasz lenni:'(
Szia! Már írtam ide, én vagyok a néhány kommenttel előbbi 19 éves lány. Nekem is elváltak a szüleim, sajnos nem ez volt az, ami nagyon megviselt. Miközben zajlott a válási folyamat, rettentő sokat veszekedtek, kiabáltak, pofozkodtak. Én meg csak sírtam a szobámban. Volt, hogy nem bírtam tovább, átsétáltam éjjel a nagymamámhoz, akivel egy lakótelepen laktunk. Ekkor 11 éves voltam. Mára már minden rendeződött, apám megnyugodott, anyukám az új férjével él, lett két féltesóm. De én valahogy még mindig nem találtam a helyem. Először anyához költöztem, de nem éreztem jól magam az új osztályban. Én sem értettem, mi bajom, mindent megkaptam, amit csak kértem. 13 évesen eldöntöttem, hogy apámhoz költözöm külföldre. Megtanultam angolul, amerikai iskolába jártam. Teljesen jól éreztem magam. Ott maradtam általános iskola végéig, de később haza kellett jönnöm, hiszen apám csak addig maradt kint. Jól tanultam, gimibe kerültem. Miután elvégeztem a gimnáziumot, visszajöttem ide, Kosovo-ba, most itt élek a barátommal, akit 13 évesen itt ismertem meg.
Azt tanácsolom neked, hogy várj türelmesen! Az idő arany- sokszor átsegít a problémáidon. Ha mégis úgy érzed, ez nem fog sikerülni, beszélgess anyukáddal vagy apukáddal, tesóddal, esetleg menj gyerek pszchihológushoz (ezt ne szégyelld, oda nem az idióták járnak) ! Remélem, sikerül magadban rendezned a dolgokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!