Hogy tudnák megérteni, hogy leszeretném szedni a szőrt a lábamról és a hónaljamról? 13/L
Szerintem már elég szőrös, de ők nem értik meg mert az ő korukban "még nem volt divat" [bár anyum kipróbálta 11 évesen].
Nyáron meg nem mehetek így el uszodába, meg hát elég ciki.
És ne mondjátok, hogy rossz szülők, mert nem azok, meg hogy csináljam meg titokban, mert már bocs, de sztem az nem normális ha egy 13 éves lány titkolózik a szülei előtt.
Köszi mindenkinek :)
13/L
Na végre!!!!!
Örülök, hogy sikerült és, hogy összeszedted a bátorságodat. A következő dolog a bikini volnal lesz, de ezek után az már biztosan könnyen fog menni.
És milyen érzés szőrtelennek lenni?
Nem baj :D
Hát ültünk az autóban, és látom, hogy anyumnak le van borotválva a lába [azért borotválta le, mert szóltam neki, hogy így elég durván néz ki-mivel a harisnya lesúrolta a többi szőrét és hát...:D], és akkor mondtam neki, hogy már nekem is jó lenne mert elég durva [itt megmutattam neki a szőreimet :P], meg, hogy mindenki csinálja :D
Beleegyezett, és elmentünk szőrtelenítőkrémet venni :) És azóta szőrtelenítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!