Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Leszeretném cserélni a mostani babakocsinkat erre vagy hasonlóra. Szerintetek kék színű babakocsiba nem ciki kislányt tenni?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 25. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

/ez legiknabb fekete ami nagyon nem praktikus f0leg nyaron.

egyebkent nem ismerem mint markat.

2011. jan. 25. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek ilyen van és imádja!Megéri az árát nagyon!
2011. jan. 25. 15:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetném, hogy könnyű irányítani és összecsukni?Mert a mostani Kunert márkájú babakocsinkat nagyon nehéz irányítani,összecsukni.
2011. jan. 25. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:

[link]

ez csajosabb ;)

2011. jan. 25. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok akinek a barátnőjének van!Hááááát a kettő nem egy kategória!!!!!:D Senki ne haragudjon meg,de a Kunert és társai egy nagy sz@r!!!!!Ezért szoktam azt mondani,hogy inkább egyszer veszek egy drágát ,ami jó is...

De a kérdésre a válasz,hogy nagyon könnyű irányítani is meg összecsukni is!!!Imádni fogod ,hidd el!

2011. jan. 25. 15:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jók az ABC-k ez is többek között. Egy bajom van vele, kicsi alul a pakolósa :( Ha szoktál bevásárolni akkor nagyon kellemetlen lesz hogy nincs elég hely.
2011. jan. 25. 15:28
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát igen bár nekem is hamarabb jött volna meg a jobbik eszem és rögtön a TUTI babakocsit vesszük meg, igaz drágábban. Már nagyon megbántam a Kunert kocsit,mert tényleg igaz: "olcsó húsnak híg a leve".Reménykedem, hogy megtaláltam a megfelelőt és akár 2 gyermeket is ki fog szolgálni.

Köszönöm a megerősítést!!! :-))))

2011. jan. 25. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia

En is azon a velemenyen vagyok, hogy a 2-t nem lehet meg csak ossze sem hasonlitani.Nem kategoriakkal hanem fenyevekkel jobb minoseg.

Persze azt is megerte, ha valakinek nincs erre penze es olcsobb kategoriat valaszt.

Nem fogod megbanni ezt a kocsit :)

2011. jan. 25. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem szép, ne is haragudj de szerintem úgy néz ki mint egy 3 kerekű rokkant kocsi. Izléstelen.
2011. jan. 25. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Igazabol en nem gondolom, hogy izlestelen lenne max neked nem tetszik.Masreszrol en praktikumra megyek es nem szepsegre.

Nekem kifejezetten tetszenek a 3 kereku kocsik.Az, hogy masnak nem.....nem vagyunk egyformak.

Ettol fuggetlenul ez akkor is egy jo kocsi.Konnyu hasznalni, autoban eleg jol lehet tarolni stb stb

2011. jan. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!