Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Leszeretném cserélni a mostani babakocsinkat erre vagy hasonlóra. Szerintetek kék színű babakocsiba nem ciki kislányt tenni?
/ez legiknabb fekete ami nagyon nem praktikus f0leg nyaron.
egyebkent nem ismerem mint markat.
Én vagyok akinek a barátnőjének van!Hááááát a kettő nem egy kategória!!!!!:D Senki ne haragudjon meg,de a Kunert és társai egy nagy sz@r!!!!!Ezért szoktam azt mondani,hogy inkább egyszer veszek egy drágát ,ami jó is...
De a kérdésre a válasz,hogy nagyon könnyű irányítani is meg összecsukni is!!!Imádni fogod ,hidd el!
Hát igen bár nekem is hamarabb jött volna meg a jobbik eszem és rögtön a TUTI babakocsit vesszük meg, igaz drágábban. Már nagyon megbántam a Kunert kocsit,mert tényleg igaz: "olcsó húsnak híg a leve".Reménykedem, hogy megtaláltam a megfelelőt és akár 2 gyermeket is ki fog szolgálni.
Köszönöm a megerősítést!!! :-))))
Szia
En is azon a velemenyen vagyok, hogy a 2-t nem lehet meg csak ossze sem hasonlitani.Nem kategoriakkal hanem fenyevekkel jobb minoseg.
Persze azt is megerte, ha valakinek nincs erre penze es olcsobb kategoriat valaszt.
Nem fogod megbanni ezt a kocsit :)
Igazabol en nem gondolom, hogy izlestelen lenne max neked nem tetszik.Masreszrol en praktikumra megyek es nem szepsegre.
Nekem kifejezetten tetszenek a 3 kereku kocsik.Az, hogy masnak nem.....nem vagyunk egyformak.
Ettol fuggetlenul ez akkor is egy jo kocsi.Konnyu hasznalni, autoban eleg jol lehet tarolni stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!