Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Leszeretném cserélni a mostani babakocsinkat erre vagy hasonlóra. Szerintetek kék színű babakocsiba nem ciki kislányt tenni?
2011. jan. 25. 15:13
11/13 anonim válasza:
Szia!Nekem Quinny buzzom van, de ha újból választhatnék, nem vennék 3 kerekűt.Ha pl séta közben fel kell tolni az útpadkára az első keréken nem áll meg stabilan ameddig a 2 hátsó keréket le nem teszem.Nézd meg a Chipolino kocsikat.Nagyon jó minőségűek és az áruk is szuper.Nekem egy Lumina-m volt,imádtam, de kinőttük.:(
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok.A babaszafari.hu-n megnézheted őket.Szerintem a gemma, lumina és a maxima szuperek!!Majd írj hogy hogy tetszettek.:)
13/13 anonim válasza:
Hát én meg soha nem vennék mást ,csakis 3 kerekűt!Meg kell tanulni használni!Az útpatkára úgy kell feltolni egy 3 kerekű kocsit,hogy egy kicsit lenyomod,hogy az első kerék a levegőbe emelkedje,és a 2 hátsó kereket nekitolod az útpatkának és már fel is döccen ennyi.Nagyon jól lehet irányítani a 3 kerekű kocsikat(volt 4 kerekűm is,de pont ezért cseréltem le).
Kedves kérdező!
Nagyon-nagyon szupi a kocsi amit kinéztél,és az ára is nagyon jó.Mert ez legalább minőség!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!