Van aki szoptatja még a 15hós kisbabáját? én leszeretném szoktatni erről, mert éjjszaka fel kel és csak a cicivel nyugszik meg, alszik vissza! Hogy tegyem?
Az első válaszoló szerencsés, nálunk óriási visítás volt, amikor én is úgy gondoltam, hogy leszoktatom az éjszakai ciciről. Akkor volt 15-16 hós, most 18 hós és még mindig éjjel kelünk és addig kelni is fogunk, amíg ő akarja. Meg is mondom, h miért maradunk ennél. Az első éjjel utáni nappal rettentő nyűgös volt és kb. 5x akart szopizni. U. ez volt a 2. és 3. éjjel után is. Nekem sokkal lényegesebb, h nyugodt maradjon a tökmag, ezért most még nem próbálkozok, majd talán néhány hónap múlva.
Viszont, amit teszek mostanság az némiképp javított a helyzeten: a vacsit fél órával előrébb hoztam fél7-ről 6-ra, 7-kor fürdés és ez után adok még neki főzeléket. Volt olyan is hogy egy egész adagot megevett! Általában fél adag elég neki. Este 8 körül már alszik. Azóta csak 1x kel hajnali 1 felé, utána 5 körül.
Másfél éves gyereknek a cici már nem az evésről szól, hanem az anya közelségéről, a testi kontaktusról. Ha ez kell a babámnak, akkor megadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!