Mit csináljak ha ilyen az életem?
Elegem van mindenből és mindenkiből minden egyes napom egy kínszenvedés minden este amikor lefekszem arra vágyok,hogy bárcsak holnap ne kelljek fel.Az összes osztálytársam engem piszkál baszogat órán semmilyen fegyelem sincs ott is álandó baszogatás megy.Nem csak engem még pár osztálytársam is de engem minden nap mindig az bánt a legjobban,hogy ha őket basztatják akkor nekikse tetszik de ha engem ők is röhögnek.Iskolán kivül sincsenek nagyon barátaim általában ott is baszogatás van nem tudom mért engem szemelnek ki mindenhol én sose piszkáltam ok nélkül senkit nem szoktam kötözködni sem..A legjobb a hétvége akkor nem kell mennem sehova otthon ülök és gépezek,játszok netes ismerősökel elvagyok velük legalább tudok beszélgetni.Egy két "barátom" van akikel még jóba vagyok de ők idősebbek ők nem baszogatnak bőven kinőttek az ilyenekből az egész életem egy álandó szenvedés hétköznap 1-2 óra olyan időszak van amikor jó kedvem van és olyanokal tudok lenni akik nem szekálnak.Csak azok a "jó" napok amikor nem kell sehová mennem és egyedül lehetek...Bocsi,hogy hosszú lett.
Egy elkeseredett 14 éves fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!