Mit csináljak ha ilyen az életem?
Elegem van mindenből és mindenkiből minden egyes napom egy kínszenvedés minden este amikor lefekszem arra vágyok,hogy bárcsak holnap ne kelljek fel.Az összes osztálytársam engem piszkál baszogat órán semmilyen fegyelem sincs ott is álandó baszogatás megy.Nem csak engem még pár osztálytársam is de engem minden nap mindig az bánt a legjobban,hogy ha őket basztatják akkor nekikse tetszik de ha engem ők is röhögnek.Iskolán kivül sincsenek nagyon barátaim általában ott is baszogatás van nem tudom mért engem szemelnek ki mindenhol én sose piszkáltam ok nélkül senkit nem szoktam kötözködni sem..A legjobb a hétvége akkor nem kell mennem sehova otthon ülök és gépezek,játszok netes ismerősökel elvagyok velük legalább tudok beszélgetni.Egy két "barátom" van akikel még jóba vagyok de ők idősebbek ők nem baszogatnak bőven kinőttek az ilyenekből az egész életem egy álandó szenvedés hétköznap 1-2 óra olyan időszak van amikor jó kedvem van és olyanokal tudok lenni akik nem szekálnak.Csak azok a "jó" napok amikor nem kell sehová mennem és egyedül lehetek...Bocsi,hogy hosszú lett.
Egy elkeseredett 14 éves fiú.
Ha nagyon csúnyákat mondanak esetleg ütnek is akkor szólj az osztályfőnöknek!!! Velem is pont ugyanez van állandóan basztat valaki. Mikor, ki...általában a fiúk. Van hogy egy másik osztálytársamat bántják(ő fiú) olyankor egy kicsit fellélegezhetek bár ez nem túl sűrűn van. Hetedikes vok. Ezt az évet már csak kibírom. A jövő éven még összeszorítom a fogam aztán a ballagáson megmondom nekik:Császtok csürhe, nem fogtok hiányozni!!! Aztán irány a gimi!! Szard le őket, ne mutasd hogy bánt amit mondanak vagy csinálnak. Nézd őket levegőnek!
L/13
sajnos mindig kettőn áll a vásár
vagyis pontosan mit akarok mondani, te magad is tehestz arról, ha célpont vagy
mert csak azt lehet piszkálni, aki ebben prtner
nem szabad a vicceket felvenni, nem szabad megsértődni, nem szabad a többieket lenézni, látványosan félrehúzódni
ha elkezdez ezen változtatni, a többiek még keményebben rá fognak kapcsolni, mert nem értik, hogy miért nem működik a olog, ergo ki kell tartanod!
a legjobb lenne neked egy suli váltás, ott tiszta lappal indulhatsz, sok humorral, másokat nem lenézve, nem megsértődve, benne vagy hüyleségekben, ha nem is mindeben, tudsz ezen változtatni
Én 14 éves vagyok és lány.Van 2 fiú osztálytársam,akik 7.óta állandóan ütnek.Az egyik viccből csinálja,meg röhög rajta,de jó nagyot üt,mert ez tetszik neki.Pedig én nem adtam neki rá okot.A másik az meg egy idióta s.eggfej úgy,ahogy van,rühellik a többiek is-fiúk is,lányok is.Szokták ütni őt is.Ő azért üt engem,mert így azt hiszi,hogy a többiek majd nagyra fogják értékelni azt,hogy MEGÜT EGY LÁNYT!!!Az ilyenek gyökerek és beszari alakok,úgy ahogy vannak.Én már beletőrődtem ebbe az egészbe.Van kb. 2 hónapom még ebbe a suliba,azt talán kibírom komolyabb és tartósabb sérülések nélkül.Nem szólok róla senkinek,hisz tudja a tanárokon kívül mindenki.És a tanárok közül mikor ügyeletesek,akkor mindig ott császkálnak az egyenes folyosó előtt,de sosem veszik észre,hogy már megint ütnek meg piszkálnak!:S a tanárok is hibásak ebben az egészben.MEG A HÜLYE SZÜLŐK IS,HOGY NEM NEVELTÉK MEG A HÜLYEGYEREKÜKET!!!:@
Te is törődj bele..:S
sajnos ilyenek a gyerekek, bántják a csendesebb, visszahúzódóbb gyerekeket, néha elég kegyetlenek tudnak lenni egymással az biztos, tenni ellene nem nagyon tudsz, csak nem foglalkozol velük, sokat tanulsz, és jó jegyeket szerzel, így bizonyítva, h te értelmesebb vagy és van jobb dolgod is mint másokat bántani illetve azokkal foglalkozni akik ilyenek...
csak az a tudat vigasztaljon,h középsuliban már sokkal normálisabbak egymással a fiatalok, addig is tanulj sokat,és ne szomorkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!