Az életem egy nagy szívás. Mit csináljak?
szóval,a problémám végülis az,hogy egyetlen egy normális barátom nincsen akivel elmehetnék valahova.nem tudom miért van ez,mások ilyenkor elmennek bulizni vagy ha nem olyanok akkor moziba v valahova,engem sehova se hívnak,és nem azt akarom,hogy most minden hétvégén lepiáljam magam,meg minden,de azért jó lenne ha elhívnának...nem vagyok stréber típus,tudok hülyülni,ha vmi hülyeséget kell csinálni általában benne vagyok,szóval biztos,hogy nem azért,mert túl komoly vagyok,az egyetlen probléma amire gondolni tudok az az h b_zi vagyok,de persze ezt nem vallom be,de simán lehet látni. pl látják h rázom a seggem,magasabb a hangom meg ilyesmi,de erről nem tehetek.de a b_ziknak is szoktak barátjaik lenni,egyszerüen sehova se illek be,én mindenkit meg akarok ismerni,próbálok mindenki felé nyitni,nem érdekel a bőrszinűk,kihez vonzódnak,hogy néznek ki,van-e valami betegségük,engem csak az érdekel,hogy jól érezzem magam velük,de úgylátszik h nem találok ilyet......:/
:(
én tiszta ugyanez vagyok, én nem tartom magam zárkózott embernek, sőt épp ellenkezőleg, de valahogy mégsem akar velem lenni senki.... és ez annyira fáj
mennyi idős vagy????
3.-> 17 leszek
2.-> gondoltam,hogy nem lesz olyan kérdező aki ne kötne bele amibe irok,amugy meg nem,én úgy érzem h normálisan járok,de közbe meg nem,de azért kösz a semmit ;)
Nem akartam kötözködni, csak ez a mondat fura volt. mármint a lányok sem "rázzák a seggüket" általában. Am sztem inkább lányokkal próbálj barátkozni, őket nagy átlagban kevésbé zavarja, ha meleg vagy.
Am együtt érzek veled, én 1 db barátot nem szereztem, amióta 1 éve felköltöztem Pestre... de én tudom, hogy azért, mert antiszoc vagyok, vagy nem tudom, mi a jó szó erre :D én kívánom a kapcsolatot, csak nem tudom kialakítani. A barátom meg kiakaszt, ő egy buszmegállóból úgy megy el, hogy összehaverkodott az egyik vele várakozóval -.- :D
Szimpatikusnak tűnsz, főleg a "próbálok mindenki felé nyitni" hozzáállásod.
Na, ennyi a válaszom bővebben kifejtve, de gondolom, ez sem segít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!