Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az életem egy nagy szívás....

Az életem egy nagy szívás. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

szóval,a problémám végülis az,hogy egyetlen egy normális barátom nincsen akivel elmehetnék valahova.nem tudom miért van ez,mások ilyenkor elmennek bulizni vagy ha nem olyanok akkor moziba v valahova,engem sehova se hívnak,és nem azt akarom,hogy most minden hétvégén lepiáljam magam,meg minden,de azért jó lenne ha elhívnának...nem vagyok stréber típus,tudok hülyülni,ha vmi hülyeséget kell csinálni általában benne vagyok,szóval biztos,hogy nem azért,mert túl komoly vagyok,az egyetlen probléma amire gondolni tudok az az h b_zi vagyok,de persze ezt nem vallom be,de simán lehet látni. pl látják h rázom a seggem,magasabb a hangom meg ilyesmi,de erről nem tehetek.de a b_ziknak is szoktak barátjaik lenni,egyszerüen sehova se illek be,én mindenkit meg akarok ismerni,próbálok mindenki felé nyitni,nem érdekel a bőrszinűk,kihez vonzódnak,hogy néznek ki,van-e valami betegségük,engem csak az érdekel,hogy jól érezzem magam velük,de úgylátszik h nem találok ilyet......:/

:(

2011. jún. 10. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1 semmi baj

2 én lány vagyok, nem helyénvaló a szívecske :D

de azért köszi :)

2011. jún. 11. 00:07
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Örülök, hogy ez a legnagyobb problémád az életben - bár csak ilyen semmiségen kéne rágni magam.
2011. jún. 11. 07:47
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezö te most komolyan gondolat amit írtál? Ha így vélekedsz magadról, akkor már sajnálni se tudlak... Pedig a mondandód elején még azt hittem foglak..

Mi az, hogy nem tehetsz arról ahogy beszélsz meg hogy "rázod a segged"? Dehogynem tehetsz róla, az ilyeneket lehet befolyásolni.

Öszintén én se mennék sehova szívesen olyan valakivel aki "rázza a seggét" önkéntlenül... Röhej :D

16/L

2011. jún. 11. 15:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Az elsö mondatban gondolat helyett gondoltad*
2011. jún. 11. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:

1. Nem lehetsz mindenki barátja. Dönts hova akarsz tartozni.

2 Ne akarj folyamatosan barátokat szerezni. (Sokakat idegesít, ha valaki "rájuk mászik")

3. Ha nem hívnak, akkor hívj te embereket.

Én is nehezen barátkoztam, aztán mégis akadtak barátaim. (Nem sok, de erős barátságok) Később alakítottunk egy csapatot, ahova olyan embereket várunk, akiknek barátra van szüksége. Meglepő mennyi az olyan ember, aki magányosan érzi magát. És a magányos emberek könnyen barátkoznak :D

2011. jún. 12. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
20L (A csapat legidősebb tagja :D, bocs kimaradt)
2011. jún. 12. 17:53
 17/18 anonim ***** válasza:

nekem sincs sok barátom...azokat nem nevezem annak akik nem hívnak el sehova se.

ma s összefutottam egyik "legjobb bnőmmel" mert épp jöttem ki az érettségi értékeléséről..

erre az első fél percben megkapom h miért öltöztem ki ennyire(semmi extra nem volt rajtam,térdfölé érő szoknya,blúz,és még nem is magassarkúba voltam).de most nem is az a lényeg,hanem h meg se kérdezte h milyen lett vagy ilyesmi:/

am én szfvári vagyok.

ha gondolod haverkodhatunk,akár még az is kisülhet belőle h jó barátok leszünk:D írj privit ha gonndolod

17/L

2011. jún. 16. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:
de akkor most a fiúkat szereted vagy csak így rádöbbenetél magadra hogy jé meleg vagyok?
2014. júl. 15. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!