Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
Lányom 15 éves kb. 2 hónapja összejött egy 17 éves fiúval. A lányom a nagymamánál volt Pesten, ott jöttek össze. A fiú dohányzik, néha iszik. Mi eléggé szigorú szülők vagyunk. A fiatalok kitalálták hogy a fiú 18-án jön, 29-én megy addig nálunk "nyaral". Együtt szeretnének aludni, este elmenni a városba (este az 9-10 órát jelent). A fiú 350 km-re lakik. Az apja egyértelműen határozottan nemet mondott, én is nemet mondtam de megbeszéltem a lányommal hogy még átgondolom. Ti megengednétek?2016. aug. 1. 21:52
41/42 anonim válasza:
Utolsó, jó hogy jól kijön a szüleiddel, de a szüleid tisztában vannak vele hogy 15 évesen feküdtél le vele?
42/42 anonim válasza:
#41 igen, tudják. Nem mondom hogy feltétlen örültek neki de megértették hogy ez az én testem, megneveltek normálisan, megvan a magamhoz való eszem, és ők már láttak egy s mást, apukám szórakozóhelyeken dolgozik, szóval tudják hogy én a mai generációban egy stabil kapcsolattal bőven normálisnak számítok, sőt. Örülnek hogy boldog vagyok, hogy segítjük egymást, egymás mellett állunk. Amúgy a kérdésere reagálva, ez a majd 2 hét tényleg sok, de egy hétvége szerintem is beleférne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!