Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak?
Nem hiszem hogy együtt aludtak mert a fiú a családjával volt, a lányom meg a nagymamával, a városban találkoztak. Remélem senki sem hazudott.
Illetve féltem a lányomat, ő az egyetlen gyermekünk, félünk hogy dohányozni fog, alkoholt fogyasztani, vagy a fiú beleviszi valami rosszba.
Ha akar ezt már megtette.
Bízz a nevelésetekben és a lányosban.
Én csak azért nem engedném mert ebből zgy sem lesz hosszú távú kapcsolat. Felesleges. Mivel ugy is rossz lesz a lányodnak ha kötődik majd hozzá.
A dohányzás és az alkohol már lehet, hogy rég megvolt. Nem vagytok vele 0-24-ben. Rosszba vinni pedig csak azt lehet, aki hagyja. Ha bíztok a nevelésetekben, akkor fölösleges ennyire bezárni a gyereket. Ha nem bíztok, akkor ideje átgondolni, hol rontottátok el.
Azt is érdemes átgondolni, hogy az egyetlen gyereketekkel milyen viszonyt szeretnétek. Állandó tiltással lelép, amint lehet, és nem marad gyereketek. Némi lazítással viszont mindketten jól járhattok.
Ha a szextől féltek, nyilván tudjátok, hogy nem csak este lehet, ágyban, párnák közt. Aztán ismét a bizalom kérdése merül fel. Bíztok benne, hogy elég jól neveltétek a lányotokat, hogy ne csináljon butaságot?
Én megengedném, mert a lányodnak hatalmas elismerés lenne, hogy bíztok benne. Nekem is az volt, amikor ugyanilyen felállásban először alhatott nálunk a barátom.
A bizalom nagy kincs. A tiétek és a lányotoké is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!