Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak?
Nem engedném.
Eleve az abszurd, hogy ilyet kitalálnak. Rögtön 11 nap? Meg egy frászt. Értem én, hogy nem költséghatékony messziről pár napra jönni, de úgyse fog sokáig tartani ez a kapcsolat, ha nem bírják a távolságot. Jöhet 1-2 napra, alszik a nappaliban. Tudom hogy nappal is lehet, de 2 hónap után még ne játsszanak papást-mamást a fülem hallatára.
11 napra? Kizárt! Maximum egy hosszú hétvége, de ennyi.
Még ha hosszú kapcsolat lenne, sem tűrnék meg ennyi ideig egy kvázi idegent a házamban.
Még nem volt bulizni, azt mondta a lányom hogy nem érdekli a buli.
Nincs bajom a nagycsaláddal de furcsa hogy már az anyuka a 8.gyereket tervezi, és már 4-en vannak egy szobába a testvérek.
Max 1 éjszakát engednék hogy ott aludjon a fiú, de nem hiszem hogy engedném hogy egy ágyban. Ha egy ágyban alszanak akkor biztos lesz valami, ha nem is fekszenek le a fiú biztos próbálkozni fog. De persze ugyanezt megtehetik nappal is ha nem vagytok otthon.
Az lényegtelen hogy hányan vannak testvérek, kicsit az az érzésem mintha úgy beszélnél a fiúról mint valakiről, aki mindjárt feleségül veszi a lányod és úgy mérlegelnéd. De nem kell ezt még ennyire komolyan venni, meg ilyeneken agyalni hogy ők hányan alszanak egy szobában. Nem tökmindegy? Ez egy nyári szerelem lehet max valószínű, a távolság miatt.
Az persze nem jó hogy cigizik a fiú, inni néha bulikban minden ilyen korú fiú iszik, de bulizni előbb-utóbb fog lányod is, ha nem is most, pár év múlva valószínű, szóval nem kell mindent tiltani tőle, persze érthető hogy féltitek, de azért a ló másik oldalára se kell esni.
Ha értelmes, megbízható a lányotok akkor nem fog hülyeséget csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!