Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Lányom 15 éves kb. 2 hónapja összejött egy 17 éves fiúval. A lányom a nagymamánál volt Pesten, ott jöttek össze. A fiú dohányzik, néha iszik. Mi eléggé szigorú szülők vagyunk. A fiatalok kitalálták hogy a fiú 18-án jön, 29-én megy addig nálunk "nyaral". Együtt szeretnének aludni, este elmenni a városba (este az 9-10 órát jelent). A fiú 350 km-re lakik. Az apja egyértelműen határozottan nemet mondott, én is nemet mondtam de megbeszéltem a lányommal hogy még átgondolom. Ti megengednétek?
2016. aug. 1. 21:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
50%

Nem engedném.

Eleve az abszurd, hogy ilyet kitalálnak. Rögtön 11 nap? Meg egy frászt. Értem én, hogy nem költséghatékony messziről pár napra jönni, de úgyse fog sokáig tartani ez a kapcsolat, ha nem bírják a távolságot. Jöhet 1-2 napra, alszik a nappaliban. Tudom hogy nappal is lehet, de 2 hónap után még ne játsszanak papást-mamást a fülem hallatára.

2016. aug. 2. 07:47
 22/42 anonim ***** válasza:
44%

11 napra? Kizárt! Maximum egy hosszú hétvége, de ennyi.

Még ha hosszú kapcsolat lenne, sem tűrnék meg ennyi ideig egy kvázi idegent a házamban.

2016. aug. 2. 08:29
 23/42 anonim ***** válasza:
78%
15 évesen azért még nem engedném meg. Két év múlva majd igen. Elmehet bulizni addig, amíg máskor is el szoktad engedni. Az italt, a cigit úgyis tuti kipróbálja, az csak a közösségtől függ, hogy mennyire durván. Együtt alvás még nem kell.
2016. aug. 2. 08:34
 24/42 A kérdező kommentje:

Még nem volt bulizni, azt mondta a lányom hogy nem érdekli a buli.

Nincs bajom a nagycsaláddal de furcsa hogy már az anyuka a 8.gyereket tervezi, és már 4-en vannak egy szobába a testvérek.

2016. aug. 2. 08:41
 25/42 anonim ***** válasza:
29%

Max 1 éjszakát engednék hogy ott aludjon a fiú, de nem hiszem hogy engedném hogy egy ágyban. Ha egy ágyban alszanak akkor biztos lesz valami, ha nem is fekszenek le a fiú biztos próbálkozni fog. De persze ugyanezt megtehetik nappal is ha nem vagytok otthon.

Az lényegtelen hogy hányan vannak testvérek, kicsit az az érzésem mintha úgy beszélnél a fiúról mint valakiről, aki mindjárt feleségül veszi a lányod és úgy mérlegelnéd. De nem kell ezt még ennyire komolyan venni, meg ilyeneken agyalni hogy ők hányan alszanak egy szobában. Nem tökmindegy? Ez egy nyári szerelem lehet max valószínű, a távolság miatt.

Az persze nem jó hogy cigizik a fiú, inni néha bulikban minden ilyen korú fiú iszik, de bulizni előbb-utóbb fog lányod is, ha nem is most, pár év múlva valószínű, szóval nem kell mindent tiltani tőle, persze érthető hogy féltitek, de azért a ló másik oldalára se kell esni.

Ha értelmes, megbízható a lányotok akkor nem fog hülyeséget csinálni.

2016. aug. 2. 09:22
 26/42 anonim ***** válasza:
55%
Remélem, a kislányt felvilágosíottad (te és nem a barátnői) a védekezés mikéntjéről és miértjéről. Való igaz egyébként, hogy fényes nappal a folyóparton is kitűnően lehet szexelni, de akkor sem tartanám otthon a gyertyát egy 15 éves lánynak. Én nem adom rá az áldásom... aztán hogy ő mit csinál, amikor én nem vagyok ott, arra már kevés a ráhatásom.
2016. aug. 2. 09:34
 27/42 A kérdező kommentje:
Igen, már beszélgettünk ilyenekről a lányommal de nem nagyon érdekelte..
2016. aug. 2. 09:36
 28/42 anonim ***** válasza:
90%
Vagy zavarában úgy tett, mintha nem érdekelné :)
2016. aug. 2. 10:20
 29/42 anonim ***** válasza:
3%
Nem engedném meg, de nem is értem, ez miért kérdés. Hiszen a fiú apja sem engedi meg. Akkor mit kell átgondolni? Mégis megengeded, és akkor? Majd huzakodtok a fiú apjával, hogy elengedje, pedig igaziból te sem akarod? Nem értelek.
2016. aug. 2. 10:57
 30/42 A kérdező kommentje:
Kìváncsi vagyok más véleményére.
2016. aug. 2. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!