Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Lányom 15 éves kb. 2 hónapja összejött egy 17 éves fiúval. A lányom a nagymamánál volt Pesten, ott jöttek össze. A fiú dohányzik, néha iszik. Mi eléggé szigorú szülők vagyunk. A fiatalok kitalálták hogy a fiú 18-án jön, 29-én megy addig nálunk "nyaral". Együtt szeretnének aludni, este elmenni a városba (este az 9-10 órát jelent). A fiú 350 km-re lakik. Az apja egyértelműen határozottan nemet mondott, én is nemet mondtam de megbeszéltem a lányommal hogy még átgondolom. Ti megengednétek?
2016. aug. 1. 21:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
96%
Elsőre nem szokás ilyen hosszú időre menni.
2016. aug. 1. 22:31
 12/42 A kérdező kommentje:
A fiú még nem volt nálunk, csak egyszer találkoztam vele mikor mentük a lányomért Pestre. A fiú családját még nem láttam, annyit tudok hogy egy faluban laknak, 7-en vannak testvérek a fiú a legidősebb. Mi megyeszékhelyen lakunk, a lányom egyke. A fiú édesanyja 20 évesen már 2 gyermek anyukája volt..azért nem szeretném ha a lányom is járna de az anyuka azóta egyetemen dolgozik ha jól tudom
2016. aug. 1. 23:01
 13/42 anonim ***** válasza:
87%
11 napig a ti vendégetek lenne? Szerintem ez elsőre túl sok idő. Nem vagyok skót, de anyagi szempontból sem kevés még egy embert eltartani másfél hétig. Másfelől a lányod még csak 15 éves, nem hiszem, hogy elsőre ennyi időt együtt kell lenni éjjel-nappal. Jöjjön el a fiú egy-két napra, hétvégére, mutatkozzon be, ismerjétek meg egy kicsit,aztán ha szimpatikus és megbízható (tehát nem csak arra kell a lány neki), akkor jöhet máskor is.
2016. aug. 1. 23:02
 14/42 anonim ***** válasza:
31%
Te már leírtad ezt a fiút, nagyon nagyon előítéletes vagy :(
2016. aug. 1. 23:03
 15/42 A kérdező kommentje:

Nem vagyok előìtéletes de teljesen ellentéte a lányomnak, mindenben.

Akkor holnap felvetem hogy mi lenne ha csak 1-2 napra jönne a fiú.

Bìzok a lányomban, remélem jól neveltük, nálunk semmi sem tabu.

2016. aug. 1. 23:10
 16/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet normális család az ahol heten vannak testvérek.
2016. aug. 1. 23:18
 17/42 anonim ***** válasza:
37%
Oké, hogy szigorú szülők vagytok, de épp ezért kell néha engedni a gyereknek... most mi baj van abban, hogy ott "nyaral"? Együtt van a lányoddal nem? Akkor? Együtt szeretnének aludni teljesen megérthető, de ti ott lesztek a házban nem? Ha le akarnak feküdni egymással akkor azt nem csak akkor tehetik meg amikor együtt alszanak...
2016. aug. 1. 23:51
 18/42 anonim ***** válasza:
31%

Azt a bizonyos dolgot nem csak este lehet az ágyban csinálni.

Attól, hogy egyke még nem lesz más. Pont most vagytok a határon, most lesz igazi lázadó kamasz, ha tiltod ellened fordul.

10-11 nap az rengeteg idő, ez még nem lesz az igazi szerelme 1-2 napot lehet engedni de azért mindennek megvan a határa..

A lányodat ne engedd el a fiúhoz!

Remélem minden jól alakul majd, remélem nem fogtok csalódni.

2016. aug. 2. 00:30
 19/42 anonim ***** válasza:
60%

Régi példám:15 évesen megismertem egy fiút az ép. táborban. Leveleztünk 1 évig. Meghívtam hozzánk kB. 1 hétre. Akkor még csak jó barát volt. Következő évben én mentem hozzá... Szerelem lett :-)

Ő volt az első.... És akkor történt meg a dolog fényes nappal mikor a szülei nem voltak otthon.

2016. aug. 2. 06:42
 20/42 anonim ***** válasza:
52%

Ha lenne lanyom En orulnek ha igy szeretne egyutt lenni egy fiuval.marmint idot egyutt tolteni.ha nalatok vannak baja nem lehet.inkabb ott legyenek az En felugyeletemmel,mint idegenben.

Ennyi idot nem engednek,de ahogy tobben is irtak par napot biztosan.

Attol meg,hogy a fiunak 6testvere van miert lennenek rosszabb csalad mint Ti?

3 fiam van.akkor mi is rossz csalad lennenk?a dohanyzas nem helyes,de En is kiprobaltam,megsem bagozom.alkoholt a szuleimmel ittam eloszor.iszonyu volt.kb 15 lehettem.szilveszter volt.par evre elvette a kedvem tole :) nem tiltottak,ahogy konkretan a dohanyzast sem.amot nem tiltassz kezzel labbal arra kissebb a csabitas.van a lanyotoknak esze ne aggodj.

2016. aug. 2. 07:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!