Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Lányom 15 éves kb. 2 hónapja összejött egy 17 éves fiúval. A lányom a nagymamánál volt Pesten, ott jöttek össze. A fiú dohányzik, néha iszik. Mi eléggé szigorú szülők vagyunk. A fiatalok kitalálták hogy a fiú 18-án jön, 29-én megy addig nálunk "nyaral". Együtt szeretnének aludni, este elmenni a városba (este az 9-10 órát jelent). A fiú 350 km-re lakik. Az apja egyértelműen határozottan nemet mondott, én is nemet mondtam de megbeszéltem a lányommal hogy még átgondolom. Ti megengednétek?
2016. aug. 1. 21:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
41%
Ne más véleménye döntsön. A te lányod, te ismered.
2016. aug. 2. 12:55
 32/42 A kérdező kommentje:
Na most kitalálták hogy Karácsonykor a lányom megy a fiúhoz "nyaralni". Mondtam neki biztos nem, még nem is ismerem a szülőket, először találkozni szeretnénk velük, erre a lányom nem mondott semmit.
2016. aug. 2. 17:48
 33/42 anonim ***** válasza:
96%

Karácsonyig még sok víz lefolyik a Dunán. Ebben a felgyorsult világban a tinik között nem divat sokáig távkapcsolatban lenni, szóval egyelőre ne veszekedjetek rajta feleslegesen.

A fiút én is pár napra engedném hozzánk, egy hosszú hétvége vagy valami.

2016. aug. 2. 18:23
 34/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem hogy karácsonyig együtt lesznek.
2016. aug. 3. 16:16
 35/42 Carragher_x ***** válasza:
Az a 12 nap azért elég sok úgy, hogy jóformán nem ismeritek a srácot. 3-4 napra viszont minden további nélkül jöhetne.
2016. aug. 5. 13:37
 36/42 anonim ***** válasza:
A karácsonyi dolog miatt nem kell aggódnod, addig úgyse lesznek együtt.
2016. aug. 5. 14:19
 37/42 A kérdező kommentje:

Tényleg ennyire biztos hogy nem lesznek együtt??

Vasárnap megyünk a fiú családjához, szülőkkel beszéltem telefonon.

2016. aug. 5. 14:25
 38/42 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem vagytok olyan szigorúak.
2016. aug. 5. 14:26
 39/42 anonim válasza:
100%

Szerintem bízz a lányodban, ha nagyon ki akarja próbálni a rossz dolgokat, akkor úgy is ki fogja ha nem vele akkor mással...

Hagyd, hogy tanuljon a saját hibáiból!

Viszont azt hogy együtt aludjanak azt már ne igazán engedd..max nyitott ajtóval. Ha meg nem mennek abba bele, akkor mond meg nekik, hogy nem aludhatnak együtt. Ennyi.

2016. aug. 5. 22:34
 40/42 anonim válasza:
53%
Saját példa: 15 évesen a velem egykorú barátommal egy hónap után úgy döntöttünk, "odaadjuk egymásnak" magunkat, mind a ketten szüzek voltunk. 10 éve ismertük egymást, gyerekkorunkban nagyon jó barátok voltunk. Nem aludtam ott nála, szimplán csak átmentem péntek este, csókolóztunk, beszélgettünk, és az lett a vége. Engem senki nem világosított fel, magamtól tanultam meg mindent, mindig védekeztünk, és védekezünk is, azóta is együtt vagyunk, anyukámékkal is nagyon jól kijönnek, pedig ők aztán tényleg szigorúak, de hát látják milyen jó hatással vagyunk egymásra. Régen mindketten dohányoztunk divatból, de letettük egymásért, mert tudtuk hogy hülyeség és káros, együtt szoktunk tanulni, takarítani, jól megvagyunk.:)Ezt csak azért írtam, hogy ne egyből arra gondolj hogy úgyis szakítani fognak. Vannak kivételek, próbálj elfogadóbb lenni.
2016. aug. 16. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!