Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! A Ti gyerekeitek...

Szülők! A Ti gyerekeitek milyen zenéket hallgatnak? Milyen stílusúakat?

Figyelt kérdés
Előadók, zenecímek is lehetnek

2016. aug. 1. 21:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
#30 justin biebert meg a tobbi homokbanyat felgyujtanam szerintem a borgore a legjobb foleg a forbes c.szama amiben van rap es egy faja drop :)
2016. aug. 7. 18:07
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Klasszikus (rachmaninov, mozart, bizet meg ilyenek, de a kedvenc korszakom a századfordulósok), ha előadókról beszélünk, Renée Fleming, Pasztircsák Polina, Rost Andrea, Vladimir Horovitz!!, Annie Fischer, Ránki Dezső (sorolhatnám). Akár még musicalre is rávehetnek, de a kedvenc az mégiscsak egy opera, Verdi Traviatája. A francia chansonokat szintén elhallgatom, néha kellenek ezek a limonádék is, habár semmi sem hasonlítható össze azzal, amikor Chopin harmadik balladájában Horovitz szétszaggatja a zongorát az moduláló basszussal. Népzene (görög, magyar, ír, spanyol, perzsa stb) A görög népzenében először furcsa volt, hogy az énektechnika kicsit romás, de tulajdonképpen amint megszokta a fülem már imádtam. Különösen mikor van benne dobszólam, imádom ezeket a különleges ritmusképleteket. Pop (Gloria Gaynor, Gotye, Miley Cyrus, szóval olyanok, akiknek jó a zenéjük, és élőben is ugyanolyan jók, mint a lemezen) Az a probléma, hogy a mai pop számok szerkezetileg gagyik, az előadók pedig seggrázással adják el a számot. Mikor pedig a zenét hallgatom nem látok semmit, csak azt hallom, hogy egy kalap sz.rt játszik a telefonom. Jazz (Michael Schütz, Fazil Say) Igazából bármit elhallgatok, csak legyen jó és ne kizárólag három harmóniából álljon... Ó, kivéve a magyar rap. A rap akár még élvezhető műfaj is lehetne, ha nem olyan formában lenne megvalósítva, mint ahogyan van. Meg ezeket a moslék magyar 21. századi sz.rokat nem bírja az agyam. A régiek még jók, a filmbetét számokat is szeretem. Magyar és külföldi egyaránt jöhet, pl Christina Aguilera a Burlesque-ben énekelt számai mind a mobilomon vannak. Fura, de még az ilyen disneydalok is elmennek nálam. Habár nem a jégvarázs. Az egy hányás, viszont pl a Macskarisztokratákból az Everybody wants to be a cat hihetetlen jó. És még így utoljára, ugye szídtam a mai zene rossz szerkezeti felépítését, de a Muse madnesse ez alól egy orbitális kivétel. Ott szerettem meg a Muse-t, és imádom őket.
2016. okt. 6. 19:02
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg 17 éves vagyok, lány.
2016. okt. 6. 19:03
 34/34 anonim válasza:
51%

Linkin Park, Fall out boy, Panic!at the disco, System of a down, 5sos, 1D, Metallica, Ac/Dc, pop

13/L

2017. aug. 31. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!