Szülők! A Ti gyerekeitek milyen zenéket hallgatnak? Milyen stílusúakat?
Figyelt kérdés
Előadók, zenecímek is lehetnek2016. aug. 1. 21:31
22/34 anonim válasza:
Eleg vegyes,irok konkret eloadokat.
Ivan&the Parazol,30y,Irie Maffia,Szabo Benedek es a Galaxisok,Lana del Rey,Marina and the diamonds,FIDLAR,regebbiek kozul pedig Nirvana,Doors,Rolling Stones,ilyesmik allnak kozelebb hozzam.
Emellett spanyol zeneket is szoktam hallgatni,mert ezt a nyelvet tanulom,es jo erzes,hogy megertem.
16L
23/34 anonim válasza:
#21:
Nem ,én rapper vagyok. ;)
9-es voltam.
25/34 anonim válasza:
Valaki rajtam kivul hallgat dubstep/trap et? :)
26/34 anonim válasza:
Skrillexen nőttem fel, utolsó :D
27/34 kojee válasza:
Mivel a gyermekeim még elég kicsik, ezért sok esetben azt hallgatják, amit mi szülők is: grunge, thrash metal, avantgarde metal, alternatív metal, doom metal, death metal, nu meatal, stoner,progresszív metal, pszichedelikus rock,hardcore, post hardcore,funk metal, punk,grindcore, noise, blues, jazz,drum and bass,breakbeat, big beat, dub, reggae, ska, dubstep, goa,hip-hop,trip-hop,downtepmo,experimental, világzene.Amúgy a gyerekeknek is hangulatfüggő, hogy mit szeretnek éppen ezek közül, ha az egyik nem tetszik nekik éppen, akkor átérünk másikra előadóra vagy stílusra. Valamint vannak az életkoruknak megfelelő gyermekdalok, mondókák, amiket együtt is szoktunk énekelni, meg pár híresebb film ikonikus zenéje pl star wars, keresztapa , ezeket is nagyon szeretik.
29/34 anonim válasza:
Panic! At The Disco, Bowling For Soup, Fall Out Boy, My Chemical Romance, The Click Five, SImple Plan, Mayday Parade, Set It Off
Ezek a kedvenc bandáim, de nagyon sok más stílusú zenét is meghallgatok. :) 18/l
30/34 anonim válasza:
#26: Én hallgatok ,de csak a rappes trapet ,nem pedig az ilyen Justin Biebereseket. :DD Egyébként a trap a hip-hophoz tartozik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!