Szülők! A Ti gyerekeitek milyen zenéket hallgatnak? Milyen stílusúakat?
9-es vagyok:
Egyébként elfelejtettem ,hogy hip-hopon belüli stílusok közül G-Funkot,gangstat,drillt és trapet hallgatok.
A horrorcoret viszont nem bírom ,számomra túl morbid.
Red Hot Chili Peppers, Coldplay, The Beatles, Supertramp, U2, Vampire Weekend, Gary Clark, Cage The Elephant, Pink Floyd, The Animals, The Black Keys, Deep Purple, The Rolling Stones, Yes, The Doors, stb.
14/L
Én is kamaszként válaszolok :D
Általában mindent meghallgatok, de a kedvenceim: rock, punk, punk-rock, alternatív rock, hard rock, metál és nu- metál
Green Day, Linkin Park, Bring me the Horizon <-- kedvencek
13/l
Nightwish, Epica, Iron Maiden és Rammstein kimaradt
(utolsó vagyok)
Én is kamaszként (16/f) válaszolok a kérdésedre. Én leginkább magyar és német nemzeti rock/RAC bandákat hallgatok: Kárpátia, Nemzeti hang, Titkolt Ellenállás, Archívum, Romantikus Erőszak, Egészséges Fejbőr, Worst Nightmare, Division Germania, Oidoxie, Sleipnir, Blutzeugen, Moshpit, Race War, Stahlgewitter.
De a nem ilyen stílusú zenekarokat is szoktam hallgatni: Ossian, Road, Akela, Dalriada, Zorall, Beatrice, Rammstein, Powerwolf, Nightwish, Nirvana, Kategorie C, Tankcsapda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!