Szülők! A Ti gyerekeitek milyen zenéket hallgatnak? Milyen stílusúakat?
Ha nem gond én kamaszként válaszolok.
Nagyon vegyes az ízlésem. Jelenleg goa-t és minimal-t hallgatok nagyon, goabol mixeket, minimalbol főleg Droplexet. Hallgatok punkot, metált, ilyesmiket is. Éppen mihez van kedvem.
Én 16 éves fiúként válaszolok neked. Én tényleg minden félet hallgatok. In This Moment, Wiz Khalifa, Tiesto, Skrillex, N'to, Dub FX, Twos Steps from Hell, Eminem, A$ap Rocky, Flume, Frontliner) szóval ebben minden benne van. Egyébként unokatesóm is ugyan így mindent hallgat. Egyet nem szeretek: A Mr.Busta féle/stílusú rappet.
Nem tudom, hogy mennyi köze van a kérdéhez, de azért leírom. :D Én zenélek (számítógépen) és nagyon fontos a jó hallás és ezért mindig van nálam olyan füldugó, amiben hallod a magas hangokat is, de halkabban. Mintha lecsavarnák a hangerőt... :)
Minden népszerűt meghallgatok, de ami jelent is valamit, és amelyektől sok számot vagy egész albumokat szeretek azok a következők (nagyjából időrendben, "evolúció" szerint):
Coldplay, Sum41, Linkin Park, Blink-182, Bring Me The Horizon. Ez utóbbi a favorit az utóbbi időben.
18/F
Hard rock, gram rock, progresszív rock, piano rock, klasszikus rock...
Azaz pl. Queen, Pink Floyd, Kiss, Elton John, Cheap Trick, Cinderella, Mötley Crüe, Def Leppard, Scorpions, David Bowie, Guns n Roses...
#4: Tesó. ;) https://www.youtube.com/watch?v=6IS6g3_pp1I
Egyébként a szüleim egyáltalán nem tudják ,de hip-hopot szoktam leginkább. De van ,hogy mást is ,de leginkább hip-hop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!