Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mivel büntetitek a gyerekei...

Ti mivel büntetitek a gyerekeitek ilyenért?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van, hogy a fiam evés után nem viszi ki rögtön a tányérját elmosogatni, hanem rá 1 órára majdnem meg a használt zsepit az éjjeliszekrényér rakja. Semmivel sem tudom megnevelni, azzal se ha kiabálok vele órákat, de mintha a falnak beszélnék. Szerintem direkt élvezi, hogy idegroncsot csinál belőlem ezzel. Megmondtam neki, ha a szobájában akar enni meg inni, akkor minden nap fel kell porszívózni, de nem csinálja meg. Nem értem miért nem képes normális kamasz gyerekként viselkedni, csak idegileg kicsinál.
2015. júl. 16. 21:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen egy normális kamasz gyerek. Minwk szekálod?
2015. júl. 16. 21:45
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz és egy még rosszabb hírem: normális kamaszként viselkedik, mert a kamaszok ilyenek és általában még ilyenebbek. Ha csak ennyi a gond vele örülj neki! Másodszor meg, lehet, hogy sose fog ez megváltozni, de előbb utóbb elköltözik és akkor nem fog idegesíteni. (Ha folyton szekálod valószínűleg előbb fog megtörténni.)
2015. júl. 16. 21:48
 3/28 anonim ***** válasza:
54%

4 kamasz gyerekem van, 3 fiú.

Nálunk alapból TILOS a szobájukban enni. Nem mondom, hogy soha semmit sem visznek be, de azért nem jellemző a szobában evés. Ha mégis, kicsempészik a tányért a konyhába, a mosogatógépbe.

Nem látom, hogy ha már megengedted a szobában evést, akkor miért akkora gond az az 1 óra, amit a szennyes edény ott tölt?

2015. júl. 16. 21:59
 4/28 anonim ***** válasza:
96%

A kamaszok nem arról híresek, hogy normálisan viselkednek. :)

Egyébként ezek nem olyan hatalmas problémák, saját magadat hergeled csak...

2015. júl. 16. 22:01
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

..... Ez teljesen normális viselkedés egy kamasztól. Szóval normálisan vislekedik.

Nem értem, miért kéne büntetni érte. Meg majd kinővi.

És ha ezzel idegroncsot csinál belőled, az elég gáz. :)

Nyugodj le.

Én nem tennék semmi különöset. 2-3 naponta begyűjteném a tányérokat amit találok, elmosnám, a többi szemét meg az ő dolga, nem takarítanék, nem szólnék rá. Majd egyszer úgyis kényelmetlen lesz neki a kosz.

2015. júl. 16. 22:02
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor komolyan elgondolkodom, hogy a kedves szülőnek tényleg baj van a memoárjával és nem emlékszik, hogy kamaszon ő is pontosan ilyen volt, vagy csak idegbeteg szülőknek idegbeteg gyereke nem tolerálja, ha a már saját gyereke nem olyan, mint ő? Pontosan ilyen voltam kamasz koromban. Mindennap porszívózni? Megvesztél te? :D 15 évesen anyám boldog volt, ha félévente megcsináltam. 22 évesen meg minden nevelés nélkül lett igényem rá, hogy hetente nekiálljak. A tányéros hisztid meg egyszerűen nevetséges. Mert mi az isten fog történni, ha nem most, csak 1 óra múlva mosogat el? Én is akkor csinálom meg, ha épp kedvem van hozzá, biza van, hogy áll fél napig. Senkit nem érdekel... Te csinálsz őbelőle idegroncsot, ha a diliddel nem állsz le. Egyébként ha már itt tartunk, írd már le, mit értesz normális kamasz viselkedésén, mert a jelenlegi problémád pontosan lefedi egy átlag ember mindennapjait. Halljuk!
2015. júl. 16. 22:08
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szülő vagy te? jó ég! idegroncs akkor a gyereked is az lesz főleg ha ordibálsz vele.agyban gondolkodj, trükközz.
2015. júl. 16. 22:16
 8/28 A kérdező kommentje:
Atyavilág mennyi engedékeny szülő van itt. Azért kiabálok vele, ha nem mosogatja el rögtön a tányért, mert simán jöhetnek rá a bogarak. És nem azért takarítok a lakásban, hogy bogarasak legyünk, de megmondtam neki, hogyha egy bogarat is meglátok a lakásban, akkor megetetem vele.
2015. júl. 16. 22:25
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy kamaszként nem ilyen szüleim voltak.

Normális hangnemmel talán többre mennél...

2015. júl. 16. 22:30
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig hálas vagyok hogy normális szüleim vannak.
2015. júl. 16. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!