Ti mivel büntetitek a gyerekeitek ilyenért?
kérdező, elég beteg vagy.
miért kéne rögtön elmosogatnia? :DD bedobja a mosogatóba és cső
nekem is van használt zsepi az éjjeliszekrényemen, de kidobom másnap reggel..
Jó ég, mintha a saját anyámat olvasnám. Tizenkilenc évem alatt soha nem dohányoztam, ittam, drogoztam, soha nem estem teherbe vagy kerültem összetűzésbe az iskolával vagy a törvénnyel, jól tanultam, normális alakokkal barátkoztam, de mégis én voltam a világ legrosszabb gyereke, akit intézetbe kell adni, ha nem porszívóztam ki azonnal, vagy az asztalon hagytam a könyveimet.
Viszont ha elkezd zavarni a kupi, összepakolok, hetente kiporszívózok és felmosok, ha túl sok könyv van az asztalomon, elrakom... Ennyi az egész. Ha magam vagyok valahol, tud zavarni a rendetlenség, és ha olyan embernél töltök időt, akit még tudok szeretni és tisztelni, mert nem üvölti le a fejemet napi 2 órán keresztül a legkisebb apróságokért (khmmm...), automatikusan segítek neki és "dolgozok" nála... Szóval szerintem nyugodj le, és törődj bele, hogy a fiad nem robot...
Nem egy órás tányér miatt fognak bogarak jönni :/ Barátom van hogy másnap viszi ki a tányérját, és az "alap" pókokon kívül nincs bogár a szobájában.
Nálunk tilos volt mindig a szobában enni. Én mindig bent ettem mikor anya nem volt itthon, de azonnal kivittem az edényt hogy eltüntessem a bizonyítékot...
Szóval döntsd el hogy mit akarsz :D Vagy ne ehessen a szobában, vagy hagyjad békén.
Anyám is ordított velem a zspik miatt még ha az az övé is.Éy hova jutott ezzel?Nem érdekel amikor ordít.Amúgy meg nállunk 2 hétig is áll néha a mosatlan egy bogár nincs rajta.Meg én is eszek a szobába de csak 2-3 hónaponta kell porszívózni a por miatt mert igyekszek nem morzsálni.
Esetleg nem félsz a bogyaraktól?
Amúgy azóta mit csináltál a fiaddal?
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!