Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mivel büntetitek a gyerekei...

Ti mivel büntetitek a gyerekeitek ilyenért?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van, hogy a fiam evés után nem viszi ki rögtön a tányérját elmosogatni, hanem rá 1 órára majdnem meg a használt zsepit az éjjeliszekrényér rakja. Semmivel sem tudom megnevelni, azzal se ha kiabálok vele órákat, de mintha a falnak beszélnék. Szerintem direkt élvezi, hogy idegroncsot csinál belőlem ezzel. Megmondtam neki, ha a szobájában akar enni meg inni, akkor minden nap fel kell porszívózni, de nem csinálja meg. Nem értem miért nem képes normális kamasz gyerekként viselkedni, csak idegileg kicsinál.
2015. júl. 16. 21:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesem, kértél már beutalót a pszichiátriára? De lehet jobban járnál ha rögtön az elmeháborodottak kórházába mennél. Ez nem vicc. Súlyos gondjaid vannak.
2015. júl. 18. 08:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiabálsz vele akkor ő már arra sem fog figyelni hogy miért, szimplán egy idegesítő jelenségnek fogja tekinteni és egyre inkább tesz rá miért kiabálsz vele. Jobb ötletem nincs mint hogy menj be a szobájába és kérd meg rendesen (nem kell minden nap minden percében) hogy legyen szíves kivinni a szobájából a tányért mert most még könnyebb elmosnod. Ha nem akarja egyszer úgyis felhalmoz annyi szemetet hogy megunja.
2015. júl. 18. 10:36
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Porszívózzon a franc naponta, évek óta a szobámban szoktam enni, hetene kiporszívózok és 1 bogarat, annyit nem láttam soha...
2015. júl. 18. 10:59
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, elég beteg vagy.

miért kéne rögtön elmosogatnia? :DD bedobja a mosogatóba és cső

nekem is van használt zsepi az éjjeliszekrényemen, de kidobom másnap reggel..

2015. júl. 18. 15:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó ég, mintha a saját anyámat olvasnám. Tizenkilenc évem alatt soha nem dohányoztam, ittam, drogoztam, soha nem estem teherbe vagy kerültem összetűzésbe az iskolával vagy a törvénnyel, jól tanultam, normális alakokkal barátkoztam, de mégis én voltam a világ legrosszabb gyereke, akit intézetbe kell adni, ha nem porszívóztam ki azonnal, vagy az asztalon hagytam a könyveimet.

Viszont ha elkezd zavarni a kupi, összepakolok, hetente kiporszívózok és felmosok, ha túl sok könyv van az asztalomon, elrakom... Ennyi az egész. Ha magam vagyok valahol, tud zavarni a rendetlenség, és ha olyan embernél töltök időt, akit még tudok szeretni és tisztelni, mert nem üvölti le a fejemet napi 2 órán keresztül a legkisebb apróságokért (khmmm...), automatikusan segítek neki és "dolgozok" nála... Szóval szerintem nyugodj le, és törődj bele, hogy a fiad nem robot...

2015. júl. 18. 15:47
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy órás tányér miatt fognak bogarak jönni :/ Barátom van hogy másnap viszi ki a tányérját, és az "alap" pókokon kívül nincs bogár a szobájában.

Nálunk tilos volt mindig a szobában enni. Én mindig bent ettem mikor anya nem volt itthon, de azonnal kivittem az edényt hogy eltüntessem a bizonyítékot...

Szóval döntsd el hogy mit akarsz :D Vagy ne ehessen a szobában, vagy hagyjad békén.

2015. júl. 19. 01:30
 27/28 anonim ***** válasza:
Bejönnek a bogarak? Talán vegyél szúnyoghálót. Ha van, akkor meg el nem tudom képzelni hol jöhetnének be ojan mennyiségben, hogy az normális embert zavarjon... nyitott ajtón, kis réseken, akármin keresztül bekerülhet egy-egy pók vagy ilyesmi, de egyrészt semmi bajod nem lesz tőlük, másrészt nem a koszos étkezési eszközöket fogják célba venni.
2015. júl. 23. 18:55
 28/28 anonim ***** válasza:

Anyám is ordított velem a zspik miatt még ha az az övé is.Éy hova jutott ezzel?Nem érdekel amikor ordít.Amúgy meg nállunk 2 hétig is áll néha a mosatlan egy bogár nincs rajta.Meg én is eszek a szobába de csak 2-3 hónaponta kell porszívózni a por miatt mert igyekszek nem morzsálni.

Esetleg nem félsz a bogyaraktól?

Amúgy azóta mit csináltál a fiaddal?

12/L

2015. aug. 15. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!