Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mivel büntetitek a gyerekei...

Ti mivel büntetitek a gyerekeitek ilyenért?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van, hogy a fiam evés után nem viszi ki rögtön a tányérját elmosogatni, hanem rá 1 órára majdnem meg a használt zsepit az éjjeliszekrényér rakja. Semmivel sem tudom megnevelni, azzal se ha kiabálok vele órákat, de mintha a falnak beszélnék. Szerintem direkt élvezi, hogy idegroncsot csinál belőlem ezzel. Megmondtam neki, ha a szobájában akar enni meg inni, akkor minden nap fel kell porszívózni, de nem csinálja meg. Nem értem miért nem képes normális kamasz gyerekként viselkedni, csak idegileg kicsinál.
2015. júl. 16. 21:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Szegény fiad. :D Tényleg becsüld meg, hogy csak enniy gond van vele. Nemiszik, nem cigizik, nem csinál fel senkit. Piszkos a tányérja hát atya ég. Nem kell ezt ennyire szigorúan venni. És most kövezzetek meg, én lány vagyok, igaz ritkán eszek a szobámban, de valamikor 1-2 napig ottmarad a tányér és nem igazán mennek rá a bogarak legalább is még egyet sem láttam. :D

16/L

2015. júl. 16. 23:35
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ami azt illeti, normális kamaszként viselkedik. Ez a kamaszkor, kedves anyuka. Te pedig egy robotot akarsz belőle nevelni.

Mi az már, hogy nem ihat, meg ehet a szobájában, csak ha naponta porszívózik? Elgondolkodtál már azon, hogy nem vagy normális? A mosogatás oké, tényleg rossz, hogy nem mosogat el. De hova tegye a zsepit, ha lefekszik aludni? Én is oda teszem, ha az ágyban kifújom az orrom (a Pokolra jutok ezért). Majd reggel szépen kidobom.

2015. júl. 17. 00:36
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok...

Akkor is támogatni fogom, ha megeszi a kosz. De nem fogja. Téged előbb fog az ideggörcs. Ó, milyen boldog lennék, ha ez lenne a legnagyobb bajom...

2015. júl. 17. 00:37
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom és kamaszkorom legkedvesebb emlékeim egyike, hogy befészkeltünk a tesómmal anyáék ágyába ébredés után, tv-t néztünk hülyéskedtünk, és apukám az ágyba hozta nekünk a gyönyörűen elkészített reggelit. Azokban a reggelikben annyi szeretet volt... Anyukám ugyanilyen :) Ebéd után bent a nappaliban sütizünk a mai napig ha összejön a család miközben jót beszélgetünk. Ezek az apróságok adják az otthon melegét, a jó hazamenni érzést. Ugyanezt fogom tovàbbadni a gyermekeimnek én is.
2015. júl. 17. 07:01
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Állításod szerint nincsenek bogarak a lakásban...akkor az alatt az egy óra alatt se lesznek ott. Menj szakemberhez, ez nem normális. A fiaddal semmi gond.

Nem, nem vagyok engedékeny, a gyereknek el kell pakolnia maga után, de nem ordítok vele soha, főleg nem egy zsebkendő, meg egy tányér miatt.

2015. júl. 17. 07:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg súlyos beteg vagy. Nagyon sajnálom a fiad.
2015. júl. 17. 08:25
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne nyúlj a zsepihez,Kedves anyuka mert nem biztos hogy az orrát fújta ki vele.:DDD Egyébként meg én hetente takarítom a szobámat,viszont a koszos dolgokat mindig kiviszem.Nem szokott belőle baj lenni,örülnek ha elpakolok magam után.A takarítást meg beszéld meg vele.:D
2015. júl. 17. 10:56
 18/28 anonim ***** válasza:

nekem van olyan, hogy eszek valamit a szobámban, és órákig ott marad, mert tevékenykedek, nem megyek a konyhához. a használt zsepit néha én is elrakom oda, ahova esetleg nem kéne. na és? tisztaság van, higiénikus az egész szobán, szoktam takarítani, rendet rakni, stb. (oké, most felfordulás van, mert nagy rendrakást és takarítást csinálok, de ez kivételes eset)

ezen felesleges idegeskedni, az ő szobájában joga van azt csinálni, amit akar. amíg a lakás többi része nem lesz tőle koszos, fertőzött, stb., addig rendben van.

15/L

2015. júl. 17. 11:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszként ritkán jutott eszembe kérés nélkül magam után elmosogatni vagy takarítani (ráadásul naponta?), ehhez képest felnőttként mindig rend és tisztaság van az otthonomban, nem állnak hegyekben a mosatlan edények.

A napi szintű takarítás, valamint a bogarasság és "megeszi a kosz" között van még pár fokozat...

2015. júl. 17. 12:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, szerintem betegesen félsz a bogaraktól. Attól, hogy evés után után áll 1 órát a tányér, nem fogják ellepni a lakást a bogarak. Ha meg amúgy is bogaras lenne a lakás, a tisztaságban is ugyanúgy előjönnének, mint pl koszban.
2015. júl. 17. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!