Ti mivel büntetitek a gyerekeitek ilyenért?
Szegény fiad. :D Tényleg becsüld meg, hogy csak enniy gond van vele. Nemiszik, nem cigizik, nem csinál fel senkit. Piszkos a tányérja hát atya ég. Nem kell ezt ennyire szigorúan venni. És most kövezzetek meg, én lány vagyok, igaz ritkán eszek a szobámban, de valamikor 1-2 napig ottmarad a tányér és nem igazán mennek rá a bogarak legalább is még egyet sem láttam. :D
16/L
Ami azt illeti, normális kamaszként viselkedik. Ez a kamaszkor, kedves anyuka. Te pedig egy robotot akarsz belőle nevelni.
Mi az már, hogy nem ihat, meg ehet a szobájában, csak ha naponta porszívózik? Elgondolkodtál már azon, hogy nem vagy normális? A mosogatás oké, tényleg rossz, hogy nem mosogat el. De hova tegye a zsepit, ha lefekszik aludni? Én is oda teszem, ha az ágyban kifújom az orrom (a Pokolra jutok ezért). Majd reggel szépen kidobom.
Előző vagyok...
Akkor is támogatni fogom, ha megeszi a kosz. De nem fogja. Téged előbb fog az ideggörcs. Ó, milyen boldog lennék, ha ez lenne a legnagyobb bajom...
Állításod szerint nincsenek bogarak a lakásban...akkor az alatt az egy óra alatt se lesznek ott. Menj szakemberhez, ez nem normális. A fiaddal semmi gond.
Nem, nem vagyok engedékeny, a gyereknek el kell pakolnia maga után, de nem ordítok vele soha, főleg nem egy zsebkendő, meg egy tányér miatt.
nekem van olyan, hogy eszek valamit a szobámban, és órákig ott marad, mert tevékenykedek, nem megyek a konyhához. a használt zsepit néha én is elrakom oda, ahova esetleg nem kéne. na és? tisztaság van, higiénikus az egész szobán, szoktam takarítani, rendet rakni, stb. (oké, most felfordulás van, mert nagy rendrakást és takarítást csinálok, de ez kivételes eset)
ezen felesleges idegeskedni, az ő szobájában joga van azt csinálni, amit akar. amíg a lakás többi része nem lesz tőle koszos, fertőzött, stb., addig rendben van.
15/L
Kamaszként ritkán jutott eszembe kérés nélkül magam után elmosogatni vagy takarítani (ráadásul naponta?), ehhez képest felnőttként mindig rend és tisztaság van az otthonomban, nem állnak hegyekben a mosatlan edények.
A napi szintű takarítás, valamint a bogarasság és "megeszi a kosz" között van még pár fokozat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!