Elszúrtam a fiam nevelését? Vagy csak simán skizofrén?
Tegnap bekapcsolva hagyta a facebookját. Gondoltam belelesek mert érdekesség kép más neve volt a profilnak mint amit születésekor adtunk neki.
Láttam ,hogy egy politikai oldal lógója a profilképe.Aztán jöttek furcsa értesítések amibe beleléptem és elolvastam ,hogy miket írt. 10-20 sorba ecsetelte, hogy mi a véleménye a cikkről és a hírről. A gyermek sajna politizál, elég keményen. De a hozzászólásaival a ellenzéket támogatja és hergeli a nyugdíjasokat facebookon. Vagyis nekem úgy jött le, hogy olyanokat ír, hogy szinte imádják a baloldali nyugdíjasok. De viszont fenyegető leveleket is kap, jobboldali emberektől.
Arra gondoltam, hogy elviszem pszichológushoz, mert amit csinál az kicsit kiborító. Provokálja szerencsétlen nyugdíjasokat, azok meg mennek utána mint valami vezér után.
Nem tudom igazából ilyenkor mit kell tenni, erre nem készültem fel..
Okos a fiad, csak rosszul használja.
Majd abba hagyja az új "hobbiját", hidd el meg fogja unni a veszekedést
Hát... Egyfelől miért néztél bele a fiad FB-jába?
Az az ő dolga.
Politizálást illetően pedig megvan a saját véleménye, és kinyilvánítja. Ti nem politizáltok. És? Ő igen. Majd abbahagyja, ha akarja, vagy ellenkezőleg, politikai pályára akar majd menni. Pszichológus zsigerből meg fogja kérdezni tőled, hogy honnan tudod, mi van a FB-oldalán. Ha ezt így elmondod, úgy fog kidobni téged az irodájából, csak úgy zuhogsz.
Nincs ennek a srácnak semmi baja.
Kérdező, mindenki igy csinálja aki politizál Facebookon, és van egy kis esze. Inkább meg kéne dicsérned. Egyáltalán nem skizofrén. Másrészről ne túrkálj a Facebookján.
Mit kell tenned? Kicsit jobban képben lenni a neten.
Azt hittem nő vagy. Ő vezet? Akkor miért kamaszoknál kérdezel? A fiad minimum 17 éves de lehet, hogy már 18 is elmúlt, már nem kisgyerek. Nem akarok politizálni, de mára már csak a zombik fideszesek.
Egyébként amiket írsz, annak alapján megvan a gyereknek a keresztje, mert ekkora marha az apja. De vidd csak el pszichológushoz, hogy a kis lelkét újra ner-esitse
"Nem, én nem politizálok. Elég volt nekem 22 évig szoci rendszerbe élnem. Aztán '90-re megutáltam az összeset.
Trollkodna? Az ügye, hogyha oda nem illőd dolgokat ír?! Az betegség? Valami kényszer?"
Te kérdező melyik bolygón élsz? Ha valakinek szüksége van itt pszichológusra az te vagy! A fiadnak meg már lehessen önálló véleménye, nem a klónod!
Ez egy fake kérdés
De remélem kérdező jót recskáztál a válaszaimra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!