Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elszúrtam a fiam nevelését?...

Elszúrtam a fiam nevelését? Vagy csak simán skizofrén?

Figyelt kérdés

Tegnap bekapcsolva hagyta a facebookját. Gondoltam belelesek mert érdekesség kép más neve volt a profilnak mint amit születésekor adtunk neki.

Láttam ,hogy egy politikai oldal lógója a profilképe.Aztán jöttek furcsa értesítések amibe beleléptem és elolvastam ,hogy miket írt. 10-20 sorba ecsetelte, hogy mi a véleménye a cikkről és a hírről. A gyermek sajna politizál, elég keményen. De a hozzászólásaival a ellenzéket támogatja és hergeli a nyugdíjasokat facebookon. Vagyis nekem úgy jött le, hogy olyanokat ír, hogy szinte imádják a baloldali nyugdíjasok. De viszont fenyegető leveleket is kap, jobboldali emberektől.

Arra gondoltam, hogy elviszem pszichológushoz, mert amit csinál az kicsit kiborító. Provokálja szerencsétlen nyugdíjasokat, azok meg mennek utána mint valami vezér után.

Nem tudom igazából ilyenkor mit kell tenni, erre nem készültem fel..

2016. júl. 21. 15:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Jaaaj.minden kamasznak vannak heppjei ebben a korban.majd ugy is elmulik.

Volt aki meg "Bachfun" lett :D Bachot hallgatott csumi hangerőn és később már mosolygott magán es elmesélte a sztorit :)

Kamasz. Hagyd kamasznak lenni.

Te valami nevelőfater lehetsz..

2016. júl. 21. 16:39
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
normális szülőre lenne szüksége.
2016. júl. 21. 16:41
 13/32 A kérdező kommentje:

Elvileg a sajátom a gyerek... nem tudom melyikre értitek, feleségemmel együtt kérdeztük ezt szóval... mindegy, egy alomból van és nem is lesz és nem is volt másik asszony lehetőség és ez a másik félnél is így van.

Jópofák vagytok. Köszi a válaszokat. :)

2016. júl. 21. 16:47
 14/32 anonim ***** válasza:
2016. júl. 21. 16:53
 15/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez nagyon jó. Le is töltöm a csapat számait. MP3-ba.

Amúgy, anno kérdezte, hogy nem a jövök vele "trollkodni" és felcsigázni az internet buta népét... na akkor én nemet mondtam, mert nem értettem mit akar.

2016. júl. 21. 16:59
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem árt vele senkinek. Hadd szórakoztassa a népet.
2016. júl. 21. 17:25
 17/32 A kérdező kommentje:

#13 milyen a normális szülő?

Amúgy megmutatta miket ír és együtt röhögtünk, kérdeztem, hogy miért csinálja, és azt válaszolta mert szereti a primitív embereket szórakoztatni, mert megvezethetők. Aztán közösen megvitattuk, hogy milyen jó lenne a választások előtt egy választási regisztráció, tudás,műveltség alapon.

2016. júl. 21. 17:44
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

1. normális szülő nem les bele a gyerek fb oldalába

2. mi az az érdekesség kép?

3. négykor még meg akartad pofozni, most meg már együtt röhögtök, és te is poénnak tartod azt, amit egy órája még nem

Ja, minden kamukérdésre hirtelen megoldás szokott születni.

2016. júl. 21. 17:54
 19/32 A kérdező kommentje:

Igen, munka után biztosan kamukérdéseket teszek fel. És igen örülök a "hírtelen megoldásnak" :)

Köszönjük a válaszokat :)

2016. júl. 21. 18:38
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem skizofrén. Egyszer a facebook-on provokál,másszor a gyakorikerdesek.hu-n adja ki magát a saját apjának.A nagy troll,kár,hogy nem vicces :(
2016. júl. 21. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!