Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Borzasztóan érzem magam! Mit...

Borzasztóan érzem magam! Mit csináljak, ha nagyon elszúrtam?

Figyelt kérdés

Az egész 3 hete kezdődött.Fogadtunk valamiben a legjobb barátnőmmel és megbeszéltük,hogy amelyikünk veszít,az egy hónapig nem Facebookozik.Ő veszített.1 hete megkért,hogy nézzem meg a Facebookját,lépjek be a fiókjába.Nem volt semmi,de írt neki az a srác,aki már 1 éve tetszik,de neki láthatatlan vagyok.Hülyeség volt,de visszanéztem az eddigi beszélgetéseiket és már 2 hete beszéltek,de tök semleges témákról (a barátnőmnek más tetszik,aki történetesen a srác legjobb barátja,már alakul is köztük szerintem valami).

Visszaírtam neki,a barátnőm nevében...Hajnal 3-ig dumáltunk mindenféléről és írta,hogy megváltoztam.Kérdeztem,hogy ez baj-e és mondta,hogy nem,sőt,nem gondolta az első pár beszélgetésünkből,hogy ilyen jó fej vagyok és hogy ennyi mindenről tud velem beszélgetni,meg hogy tök sok mindenben megegyezik az ízlésünk és a véleményünk.

Már 1 hete megy az,hogy délutántól kisebb megszakításokkal beszélgetünk hajnalig és nem érzem,hogy fáradt lennék (amúgy már tízkor aludnék,folyton alszok).De ezt nem csinálhatom tovább,tegnap majdnem kiderült és ezzel csak a szívemet fájdítom,mert a srác nem írna,ha tudná,hogy én vagyok.

Ráadásul félek,hogy majd élőben is akar a barátnőmmel beszélgetni és az kellemetlen lesz,mert ő nem annyira szereti azokat a dolgokat,amiket én,tök különbözőek vagyunk.Hétvégente,ha bulizni megyünk,akkor találkozunk a sráccal és a haverjaival (a város népszerűi) és nem akarom,hogy ott derüljön ki.

Mi a fenét csináljak?

16L

2013. nov. 10. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább még most ülj le velük hármasban, és mondd el, mert ki fog derülni. Ha most nem is, de legkésőbb amikor a barátnőd visszakapja a fb-ját.

Nem ez lesz életed legvidámabb beszélgetése, de túl kell esned rajta.

2013. nov. 10. 18:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerinted mekkora idiótának gondolna a srác?Egy szót se beszélt még velem élőben és most jelentsem be,hogy "hát igen,amúgy velem beszélgetsz minden nap hajnalig,nem a legjobb barátnőmmel".
2013. nov. 10. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
jobb,ha te mondod el.Szerinted akkor nem tart idiótának,ha mástól tuda meg?
2013. nov. 10. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Mondd el a barátnődnek, a srácnak meg ne mondjatok semmit.
2013. nov. 10. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a szitu ami rögtön kiderül amint a csaj facebook közelébe kerül vagy a sráccal beszél. Vállald a felelősséget.
2013. nov. 10. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

előszór mond el a barátnődnek utána meg a srácnak

ha most nem mondod el késöbb szarabb lesz

2013. nov. 10. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy ez egyből ki fog derülni, még akkor is, ha kitörlöd azokat az üzeneteket. Gondolj bele, a barátnőd újra facebookozik, a srác egyből rá fog írni, és biztosan visszautal majd a korábbi beszélgetésekre, meg egyből furcsa lesz neki, hogy a barátnőd más stílusban/kevésbé lelkesen írogat vele. És egyértelmű lesz, hogy te voltál, mert másnak gondolom nem adta meg barátnőd a felhasználónevét/jelszavát.

Ez bizony butaság volt, reménykedj, hogy a barátnőd azért megbocsájt neked. Ez leginkább úgy érhető el, ha őszintén elmondasz neki mindent, mielőtt még magától jönne rá... Szerintem legyél vele teljesen őszinte, mondd meg, hogy tetszik neked ez a srác és ez "elvette az eszedet", ezért írogattál neki, de már megbántad stb...

2013. nov. 10. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a barátnődnek..
2013. nov. 10. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Mondd el!Amúgy szerintem ez még a megbocsájtható kategóriában van.De azért basszus,megbízott benned a barátnőd és most te ezt eljátszottad,sőt kijátszottad!Ez azért nem túl kedves,na.El kellett volna mondanod a barátnődnek,hogy írt ez a bizonyos fiú..
2013. nov. 10. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez azért eléggé gáz...

1. Minek használtad a barátnőd facebookját? Semmi jogod nem volt ehhez!

2. Ha tetszik a gyerek, miért nem próbálsz akkor kezdeményezni amikor találkoztok? Nem ehelyett a neten keresztül akarod magadba bolondítani...

Beszélj a barátnőddel és a pasival is, ha nem akarod, hogy még jobban égjen a pofád!

2013. nov. 11. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!